A boldogság miatt folyton sírhatnékom van, ez normális?
Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 16:44
1/8 anonim válasza:
irigyellek
én a fájdalom miatt bőgök napok óta
amúgy a kérdésre válaszolva normális:) maradjon is meg
2/8 anonim válasza:
az igen! bár én sírnék "állandóan" a boldogságtól... irigyellek:)) ha épp most másznám meg a mount everestet, én is sírnék a boldogságtól, de te... te gondolom az élet apró örömeinek is "örülsz":) Sírd ki magad:D
3/8 anonim válasza:
Normális... én is sírtam néha mikor boldog voltam... jó pár évvel ezelőtt fordult elő utoljára... :/
4/8 anonim válasza:
irigyellek
nem amúgy, elég instabil lehet az idegrendszered
5/8 anonim válasza:
Nem vagy terhes? Nekem akkor volt ilyen mindenen elbőgtem magam. Szóval hormonváltozás is lehet.
6/8 anonim válasza:
NORMALIS ! dolog, hogy sirjal az orom miatt ! ha meg egy kiskutya artatlan jatekat is nezed ...
normalis dolog, hogy sirjal is ! ( akki meg tudd sirni, bogje ki jol magat ! mert egeseges ! ...)
csak itten Hungaryban, altalaban megfasultak, hidegek lettek ( tissztelet a kiveteleknek ! ), hogy mar emberi NORMALIS kifejezeseket is anormalisnak neznek TEVESEN !
7/8 anonim válasza:
ez nemnormális,síess orvoshoz mig nem késő
8/8 anonim válasza:
Szerintem se normális.
Ha hirteken nagy öröm ér valakit, akkor normális lehet, hogy örömében elsírja magát. De hogy ez kis dolgoktól is előjöjjön, folyamatosan, az már biztosan nem a normális kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!