Ha anyu azt mondja rám, hogy csúnya vagyok, akkor tényleg csúnya vagyok? . F
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 14:42
1/7 anonim 

válasza:

Ram is azt mondtak a szuleim , bun ronda vagyok.Nem mondom , h jol esett.Szerencsere azota megszepultem.Anyukad mar bocs , de ha ezt igy ilyen formaban mondta neked, bunko!
Az en szuleim is azok voltak.En nem is apolok veluk jo viszonyt, persze mas okok miatt.
2/7 anonim 

válasza:

Am lehet anyud az egodat akarja csokkenteni vagy igy celozni arra , h valamit csesszel magadon, mert igy a kutyanak sem fogsz kezdeni alapon! de ennek van kulturaltabb formaja is.
3/7 A kérdező kommentje:
értem.
2012. ápr. 8. 15:03
4/7 anonim 

válasza:

Lehet, hogy azért mondja, mert úgy viselkedsz vele... A mamám ilyen, ha nincs hozzá türelmem akkor ezt mondja, ha pedig kedves vagyok vele stb. akkor meg szép.
5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom.
2012. ápr. 8. 18:51
6/7 anonim 

válasza:

Ne hagy hogy barki velemenye lenyomjon.
Te nem vagy koteles egyeterteni vele.
Amugy meg egy paraszt hogy lecsunyazza a sajat gyereket.
Valoszinuleg magaval nem elegedett csak rad vetiti.
Ne foglalkozz vele
7/7 A kérdező kommentje:
oké
2012. ápr. 8. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!