Milyen érzéseid vannak, miközben hallgatod a lenti zenét? Mit vált ki belőled?
2009. jún. 17. 16:08
11/24 anonim válasza:
belolem halalt,felelmet,szomorusagot valt ki..brr
12/24 anonim válasza:
azt sugallja,hogy elérhetem az céljaimat harc útján
13/24 anonim válasza:
én is összekötöttem a filmmel ezt a zenét, ezért nem tudok tőle elvonatkoztatni. de például azt eltudom képzelni ahogy az egyik szereplő fut és fél és ijedt és jajj, ez marha nyomasztó.
14/24 anonim válasza:
egy időben sokat hallgattam ezt a számot és még mindig nagyon tetszik:)
inkább horror filmhez illő...
(14/L)
15/24 anonim válasza:
Bocsánat, egy kicsit OFF, a filmben mi van ilyenkor? Nem láttam még. Azt írtam, hogy egy hölgy fut-fut. Le lettem pontozva. Ez van a filmben is? Vagy miért pontoztátok le?
17/24 anonim válasza:
Semmit!
de nagyon idegesítő egy zene...
18/24 anonim válasza:
Amikor először hallottam ezt a zenét, akkor egy olyan videó alatt ment amikor az ikertornyokba becsapódottak a repülőgépek. Nekem ez jut róla eszembe.
20/24 anonim válasza:
Bocsi, de milyen filmben szól ez? Szivesen megnézném :D
Belölem menekülést vált ki, egy kis félelemmel vegyítve. A végén meg vmi beletörődés...nem tudom pontosan megmondani, mert nagyon összetett. Viszont sokszor vagy hoyg érzek vmit és nem tudom szavakban kifejezni...kicsit arra is emlékeztet amikor azt érzem...
Remélem érthető voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!