Miért van az, hogy kedvem lenne néha jó zenét hallgatni, de van valami ami zavar, és emiatt nem teszem?
Megpróbálom kicsit érthetőbben leírni :D
Én egész kiskorom óta minden zenét emlékekhez kötök és mikor évekkel később meghallom, eszembe jut az életemnek az az időszaka, amikor sokat hallgattam. na és most ezért elég sokszor előfordul velem az, hogy tudom hogy van egy csomó jó zene amit hallgathatnék, de én direkt vmi szart nyomatok, mert éppen nincs minden rendben körülöttem és nem szeretném, ha később egy tök jó számról rossz dolgok jutnának eszembe. ez így nagyon nem jó, mert szinte soha nincs olyan, hogy ne jutna eszembe valami szar dolog :S
Mit tehetnék, hogy ez ne így legyen? esetleg van még más is hasonló helyzetben, vagy én vagyok beteg?
Nekem az a bajom,hogy van egy pár zene amikért megőrülök. Egyszerűen annyira tetszenek,hogy félek,hogy később már nem fog tetszeni,és ezért szándékosan nem hallgatom,hogy majd később tudjam.
Nekem a kedvenc számjaimról csak jó dolgok jutnak az eszembe,tehát nekem nincs ilyen bajom.
elsőnek: az a baj, hogy olyankor nem tudom élvezni a zenét, mert azon agyalok, hogy de szar lesz, ha erről a jó zenéről később ez a helyzet fog bevillanni :S
2.: na igen ez meg a másik :D ha egy szám nagyon megtetszik, nem merem sokat hallgatni, mert mi van ha megunom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!