Titeket is zavar ha legjobb haverotok mással is haverkodik?
én lány vagyok de velem is így van. néha úgy érzem nem jelentek neki annyit mint ő nekem...
szerintem ha nem te vagy neki a legfontosabb akkor ne nyomulj. biztos vannak más barátaid is, lógj velük.
bocs, hogy lányként írok
Ha túlságosan ki akarod magadnak sajátítani, ne csodálkozz azon, ha félreértik az emberek a helyzetet.
Teljesen természetes dolog az, ha valakinek több barátja van. Neked csak egy barátod van? Gondolom igen, s ezért kötődhetsz hozzá ennyire. Semmiképpen nem egészséges ez.
Hogyan lehetnél jobb barátja? Pl. úgy, hogy nem erőlteted rá magadat, nem féltékenykedel, nem tekinted létszükségletednek a kettőtök viszonyát. Ki-ki élje a maga életét. Amikor van miért összejönni, akkor legyetek együtt, ha nincs, akkor nincs.
És semmiképpen ne alázd meg magad. Ne akarj a kedvében járni. A barátságban mindenki egyforma, azonos értékű.
Ha „meg kell vásárolni” a figyelmét, az nem barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!