Mit csináljak, ha nagyin ideges vagyok? 14/L

Menj pszichiáterhez, mert nem vagy normális! És ezt most mindenféle rosszindulat nélkül mondom.
Amúgy meg: sportolj valamit, ott le tudod vezetni a feszültséget. Ha pedig ideges leszel, akkor hallgass valami pörgős zenét, és tombolj rá. Csapkodd a párnákat, "verd meg őket". Ordíts (persze csak ha olyan helyen vagy :D). Aztán próbálj lenyugodni. Ülj le, csukd be a szemed, esetleg hallgass valami megnyugtató zenét, és gondolj olyan dolgokra, amiket szeretsz, és sz*rd le azt, amin idegeskedtél.

én nem ajánlom, hogy kitombold a dühöd.
személy szerint utálom, ha valaki vörös fejjel csapkod meg kiabál amikor ideges. Az ilyen ember egyszerűen elveszti a kontrollt saját maga felett, nem gondolkodik, nem tudja mit csinál. Ilyenkor egy másik ember lesz és olyan dolgokat csinál amit később megbán. Nem értem, hogy értelmes emberek hogy kerülhetnek olyan állapotban, hogy leblokkol az agyuk és képtelenek gondolkodni. Ez kizárólag az önuralmon múlik.
Ha tárgyakon töltöd ki a haragod, akkor lehet hogy megszokod, később pedig már embereken fogod levezetni, olyan embereken, akiknek semmi közük a problémádhoz. Nagyon sz@r lesz nekik.
Régen én is csapkodós voltam, aztán rájöttem, hogy semmi értelme.
Ha mérges vagy inkább fuss, vagy valahogy úgy vezesd le, amivel nem ártasz a környezetednek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!