Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan ölhetném ki az érzéseim?

Hogyan ölhetném ki az érzéseim?

Figyelt kérdés
elegem van a szerelemből a caslódásből a félelembőlmás emberek véleményére adásból hogyan ölhetném ki magamból az érzéseket? elegem van ebből a sok francságból.
2009. jún. 16. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én kitudtam ölni az érzelmeim nagyjából.

nem érzek:

szeretetet ( szóval soha a büdös életbe nem leszek szerelmes)

szomorúságot (sose sírok)

jó kedvem viszont ritkán van mindenkivel bunkó vagyok és a boldogság se tart sokáig...

ritkán nevetek és nagyjából leszarok mindent.

Most elmondom h. h. értem el ezt.

Amikor vki felidegesített szomorú lettem meg ijen érzések akkor mindig magamba tartottam és otthon magamba sírtam stb... egyszer csak észrevettem h. nekem nem kell ez az otthoni cucc megvagyok nélküle is... aztán ismerősöm adott egy tippet.

teljes sötétségnél gyújts meg 5 gyertyát ülj le kb 15-20 percig és csak rosszra gondolj nembaj ha sírsz (bár én nem sírtam mert nem tudok) de ettől érzelmetlen leszel... nekem bevált és ijen rideg vagyok de nem zavar. sok sikert.

2009. jún. 17. 20:29
 12/12 A kérdező kommentje:
gyertya?:/ miköze ennek az egészhez?
2009. jún. 17. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!