Hogyan ölhetném ki az érzéseim?
Figyelt kérdés
elegem van a szerelemből a caslódásből a félelembőlmás emberek véleményére adásból hogyan ölhetném ki magamból az érzéseket? elegem van ebből a sok francságból.2009. jún. 16. 23:33
1/12 anonim válasza:
Ha nő vagy akkor menj apácának és élj Istennek.
2/12 A kérdező kommentje:
F vagyok am nem hiszek istenbe és megvetem a hívőket akik lehuzzák a népet.
2009. jún. 16. 23:47
3/12 anonim válasza:
Akkor kicsit pihenj, adj időt magadnak ne foglalkozz szerelmi dolgokkal. Nem kötelező, majd jönnek a jó dolgok is.
4/12 A kérdező kommentje:
jah pl ma szülinapom is volt senkinek se jutott eszébe .apunak se pedig én mindenkiért megtettem amit lehet.és 4 év után elöször sírtam egy ilyen piti dolog miatt és most olyan érzésem is van mintha egy gyenge ribanc lennék.
2009. jún. 17. 00:01
5/12 anonim válasza:
Boldog Szülinapot. Az azért fura, hogy szülőnek nem jut eszébe. Nem gyengeség a sírás, csak egyszerűen szarul esik Neked és ebben az esetben érthető.
De azért csak volt olyan aki megköszöntött ma nem?
6/12 anonim válasza:
Boldog szülinapot!
Amúgy ne aggódj, a sírás nem gyengeség. Valahol hallottam, hogy az igazi férfi semmitől sem fél, a könnyeitől sem. :)
7/12 anonim válasza:
Hát ezen én is gondolkoztam már... De rájottem, hogy felesleges kiolni.. Sokkal tobbet ér valaki, ha vannak benne érzések. En inkább azt mondom, hogy ne bízz meg olyan hamar az emberekben, akkor csalódani sem fogsz bennuk... Tapasztalat!
8/12 anonim válasza:
azért mert érzéseid vannak(mint mindenkinek)még nem vagy gyenge ribanc...hát meg fiú is vagy:)ne bánkódj!
Hogy öld ki...ne öld ki!!!keress barátnőt
9/12 anonim válasza:
Hidd el, akkor rosszabb lenne, ha nem éreznél! Üres lenne az életed, egyszerűen "csak lennél". Akkor miért lenne érdemes élni, ha nem érezheted az elégedettséget? Vagy mi értelme lenne dolgozni, ha nincs szeretett személy, akiért megérné? Gondolkozz el ilyen kérdéseken és rájössz, érezni ajándék, csak meg kell tanulni erősnek lenni és tűrni.
10/12 anonim válasza:
Ja, és nagyon sok boldog szülinapot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!