Miért van az, hogy senkit sem tudok elviselni magam mellett?
Ne értsetek félre,nem vagyok embergyűlölő,nem utálok én senkit sem,sőt,mindenkinek a legjobbat akarom!
DE!Az emberek inkább tartsanak velem távolságot.Előbb-utóbb mindenkire ráunok sajnos.Egyedül szeretek lenni,magammal.
Tudom,hogy ez rossz,mert egyedül a világban nem tud boldogulni az ember.Lassan már azok társaságára sem vágyok,akiket egyébként szeretek (pl.:anyukám).
Mit tehetnék,hogy szeressek emberek között lenni és nem csak egyedül?Hogy ne azt érezzem,hogy a társaság csak korlátoz abban,hogy elmerüljek magamban...
20/L
A környezet és maga az egész világ tükrözi adott ember saját személyiségét. A másoktól való távolodásnak a gyökereit nem másban kell keresned, hanem saját magadban.
Bármely emberközti viszony kialakulásához és fenntartásához két személy kell. Ha egy bizonyos másik személy képes erre, akkor a gond valószínűleg nálad van.
Előszőris vizsgáld meg a saját életed. Valószínűleg van néhány olyan dolog az életedben, amit nem szeretsz úgy ahogy az aktuális helyzetben van.
Gyakran az emberek iránt érzett érdektelenség a személyes frusztrációkból ered, és ezek a frusztrációk kétségkívül a saját életvitelből erednek.
Amikor magadon akarsz változtatni akkor azon kell elgondolkodnod, hogy miként tudnál az életeden változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!