Nem tudom magam elviselni tovább. El akarok tűnni. Mi a leghatásosabb megoldás?
A leghatásosabb az, ha megváltoztatod magadon azt, ami zavar. Ha a külsőd, akkor azt. Ha a viselkedésed, akkor azt.
Javaslom: változtass meg mindent magadon, amit csak tudsz. Festesd be a hajad, vágass másik frizurát. Járj el új helyekre. Menj el a legközelebbi parkba, vízpartra, bárhová, ahol emberek vannak. Hagyd, hogy megszólítsanak (ha bátor vagy, szólítsd meg őket).
Engem mindig megtalálnak az idegen emberek és beszélgetni akarnak a vonaton, vagy állomáson, postán...
Keress egy új könyvet, ülj ki a napra és olvasd el!
Menj el, jelentkezz önkéntesnek! Aki másokon segít, visszakapja kamatostól a sorstól :)
Üdv a klubban :/ Sajnos sokan vagyunk így...Bár nem tudom,neked mi a konkrét problémád? "Csak" a munkanélküliség vagy van még vmi ráadás?
22/L
ez nagyon szomorú hogy így éreztek. ha valaki elveszti a munkáját, vagy nem talál munkát, normális hogy haszontalannak érzi magát. de ez nem tart örökké.
akármilyen kilátástalannak érzed az életedet, semmi nem ad okot arra hogy véget vess neki.
és ha már ennyire "nincs tétje" próbálj ki új, merész, különös vagy akár veszélyes dolgokat. lehet hogy megtalálod életed értelmét, és annak lehet hogy semmi köze nincsen a mostani életformádhoz, és a lehet hogy a világ másik végén találod meg a boldogságot... gondolj arra hogy mindennek oka van, és minden rossz csak rávezet valami jóra.. de nem szabad elmenekülni
Az hogy nincs gyereked és barátnőd, fogd fel úgy hogy nem függsz senkitől. Szabad vagy és kötetlen, ezt ki kell használni. Nincs vesztenivalód sem. Ez nem sok embernek adatik meg:) A szeretetet pedig sokféleképpen meg lehet találni ne izgulj ilyenek miatt, és egy kicsit sem vagy lemaradva azért mert nincs még családod.
Az meg hogy érzed hogy valamit kellene az életeddel kezdeni, pozitív, csak legyél merész, ha kell kockáztass. Nem jön ember a világra úgy hogy ne legyen valami célja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!