Tényleg ilyen végzetes, ha valakinek nincs humora?
Hú,ez olyan,mintha én írtam volna!Pont ilyen vagyok,illetve már egy kicsit jobb a helyzet.
Egyébként szerintem nem olyan fontos.Én speciel sokkal jobban tudok értékelni egy lelkizős beszélgetést.Egy komoly,érdekes gondolkodású emberrel jobban elvagyok.
Persze ezzel a többség nem így van...Lehet,hogy hülyeség,amit írok,de azt vettem észre,hogy főleg azoknak olyan fontos a humorérzék,akik állandóan buliznak.Komoly emberből lényegesen kevesebb van,sajnos.
Egyébként biztosan előjönne az a kevéske humorod,hogyha olyan társaságban lennél,ahol teljesen felszabadult vagy...
Mindig ilyen voltál?Hány éves vagy?Mesélj az emberi kapcsolataidról,hátha tudok segíteni!
20/L
Régen nekem se volt sok humorom, de volt életemnek egy időszaka, amikor konkrétan egész napokat töltöttem el vicceket olvasva. Ha leírnék minden viccet, amit valaha olvastam szerintem 2000 oldal lazán betelne vele. Ez a rengeteg viccolvasás két dolgot eredményezett:
1. Mindenki azt mondja, hogy az osztály legviccesebb embere vagyok.
2. Ha nem jut eszembe egy humoros válasz, akkor akármi a téma, biztosan eszembe jut róla egy rövid, de ütős poén. (Vedd úgy, hogy akármiről. Meglátok egy tetszőleges tárgyat, vagy van egy tetszőleges szituáció, gondolkodok 2-3 mp-ig és már eszembe is jut.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!