Miért bámulják meg az emberek ha valakinek valami születési rendellenessége van?
Mert vagy csak beképzeled magadnak, vagy tényleg bámulatosan nagy.
Én az előbbire tippelek.
Megnéznek, mert furcsa vagy.
Ez Téged nagyon zavar, és túlreagálod a dolgot.
Képzeld el, ha egészséges lennél, és megjelenne egy furcsa orrú valaki. Te is megnéznéd.
Főleg ha nem is annyira látványos, akkor meg nézegetnéd, hogy "akkor most mi is tűnik nekem olyan furcsának?".
Megkérdezhetem a nemed és a korod?
ha fiatal lány vagy. netán melled is van akkor hidd el hogy azt bámulják... :))
Szerintem is túlreagálod mert egy relatíve nagyobb orr sem olyan nagy látványosság, max te érzed annak. Ez olyan hogy a fülek 99.9%-át szerintem soha nem nézted meg igazán miközben sokan érzik elállónak és rejtegetik.
Most arról nem is beszélve hogy mennyien gondolják ugyan ezt a túlsulyukról. vagyis hogy mindenki őket bámulja. Még a régebbi lánybarátom is akifelszedett 5-8 kilót és szinte nem is látszódott ő biztos volt benne hogyha leül akkor azt nézi mindenki hogy a hasán felgyűrődött a plusz kiló.
ha ennyire zavar, akkor miért nem csináltatod meg?
Mellesleg az ember akarva akaratlanul is megnézi magának az ilyen dolgokat, mert ez a természetből eredendő kíváncsiság. Nekem sem sikerül mindig tudatosan elnyomni.
Engem is sokszor megbámulnak, sőt össze is súgnak a buszon a hátam mögött, csak azért, mert az átlagosnál vastagabb szám van, ami természetes, persze mindenki azt hiszi hogy megcsináltattam. Ezzel együtt kell élni, ennyi.
Egyszerű hogy valaki kilóg sorból egyszerűen nem tetszik az embereknek ez az egyik a másik pedig az hogy érzékeny vagy
ez dob egyet a lanton.
Másoknak is nagy orra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!