Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitévő legyek? Bővebben lent.

Mitévő legyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
tini vagyok,fiatal... a barátom már nincs, szakítottunk. kivagyok borulva, apukám nincsen, elhagyott kicsi koromba, anyukám elvetemült némber, sose beszélek meg vele semmit, nem is lehet vele.. és nem is próbálkozom! .. barátaim nincsenek,1 sincs..,szerezni nem tudok, tényleg ennyire tehetetlen vagyok? mi értelme az életemnek most őszintén? csak szenvedek, sosem vagyok boldog.. pszihologus semmit nem ér..
2009. jún. 16. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Jól nézel ki?

Rakd fel magad egy társkeresőre és kezdj új életet.

2009. jún. 16. 17:58
 2/4 Zümy ***** válasza:
91%

Szia.Megértem a helyzeted.Ha van kedved és msned akk vegyél fel,szívesen beszélegetek/barátkozok veled:kicsihkitti@hotmail.com

am hány éves vagy?

2009. jún. 16. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

ne szomorkodj,legy optimista:)

H h nincsenek barataid?Hisz tini vagy s fiatal..,valaki csak kell legyen a te kozeledben is

2009. jún. 16. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs a családban senki, nagynéni/bácsi, unokatestvér akivel tudnál beszélni ezekről?
2009. jún. 18. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!