Miért csinálják ezt velem? Mire jó ez nekik? Mitévő legyek? :'/
Az írásodból én nem jöttem rá,hogy fiú vagy lány vagy...
Igazából nekem az EMO-ról egy olyan ember jut eszembe aki állandóan fekete,és idétlen ruhában jár,úgy van kisminkelve mintha élőhalott lenne,(fiúk,lányok egyaránt)és az undor soha nem múlik el az arcukról...Elég lehangoló látvány ez.De mint írtam,ÉN ÍGY LÁTOM AZ EMOSOKAT!! Nem tudom,te hogy nézel ki,de ha valaki csinosan,nem kirívóan öltözködik,ha valaki nem úgy néz ki mint a rajzfilmben a "halott menyasszony" akkor arra nem nagyon ragad rá az EMO megjegyzés..Valamiért csak mondják,de miért??Az sem megoldás,hogy sulit válts..Ha piszkálnak akkor mindig elmenekülsz??
Légy bátrabb,és határozottabb..Ha valaki szemétkedik 2 dolgot tehetsz.
1.Egyszerűen ne vegyél róla tudomást.Ha kell csak mosolyogj,és amikor azt mondják,hogy idézlek:"undorító kövér emo r****c" akkor csak bólogass,és mond azt,hogy nos igazad van..és???Téged ez miben károsít meg??Ha veréssel fenyegetnek akkor szép nyugodtan mond azt,hogy nyugodtan megverhetsz,de hidd el védekezni fogok,és utána megyek a rendőrségre...A legtöbbnek csak a szája jár,és általában ez elég is hogy megunják a piszkálódást..
2.Vagy csinálhatod azt,hogy amikor piszkának,reagálsz,és ugyanabban a hangnemben lefikázod te is őket..
A lényeg NE HAGYD MAGAD!! ne lássák,hogy bánt téged a dolog,mert még jobban rád szállnak..Ha fiú piszkál(és persze te is fiú vagy) akkor őt még jobban fel tudod hergelni ha azt neki egy ceruzát,és azt mondod neki jó hangosan,hogy tudom,hogy a ceruza is vastagabb a farkadnál,de erről nem te tehetsz..Ez elég égés lenne..
Bármit csinálsz ne hagyd magad!!
Lány vagyok..van 1-2 fekete pólóm de amúgy színesebb cuccokba járok.. a hajam szőke és sötét barna.A sminket se viszem túlzásba egy kis szempillaspirál meg szemcerka. Ezért se értem miért van ez..vagy, hogy mit ártottam én nekik(:
és köszi a tanácsokat
engem általánosban csúfoltak, szemüveges k..vának hívtak. amikor huszadszorra mondták egy órán belül, odafordultam, és megkérdeztem: "tényleg ilyen kicsi a szókincsetek? találjatok már ki valami mást"
akkor egy ideig annyira el voltak képedve, hogy békén hagytak.
erre nincs jobb megoldás. ha látják, hogy fáj, még jobban bedurvulnak. mint a cápák - a vérre mennek. ne hagyd. légy süket, légy alabástrom, szűnjenek meg létezni a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!