Krisz.07 kérdése:
Nem tudom mi legyen?
Figyelt kérdés
Én egy 14 éves srác vagyok az életem eléggé ramaty a tanulásom nem jó hisz 8-dikos vagyok de bukok 9 tantárgyból szovl nem tudom hogy még mi leszek. A nőknél se tudok olyan jól bevágódni amennyire szeretnék lehet azért mert eléggé pattanásos az arcom is. Gondolkodtam hogy mi lenne ha bevonulnék katonának ott legalább ruhát ételt szállást minednt biztosítanak. És a rendet is megtanulnám hogyan smint kell csinálni a dolgokat. Szerintetek bevonuljak?2012. ápr. 2. 22:48
1/6 anonim válasza:
14 évesen be lehet egyáltalán vonulni katonának?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem de azon gondolkodom hogy később 18 évesen. Igaz hogy adig változhatnak a dolgok de pl a jegyeimet már nemigen tudom kijavítani.
2012. ápr. 2. 22:53
3/6 anonim válasza:
A jegyeiden lehet, hogy nem változtatsz, de négy év az hosszú idő úgyhogy szerintem ezen még ne agyalj.:)
Egyébként, az, hogy nem vágódsz be a lányoknál kiküszöbölhető.A csábitás elsajátitható csak önbizalom kérdése az egész...
4/6 A kérdező kommentje:
Igaz de én mindig ilyen nagy dolgokat akartam csinálni. Például ha kőműves lennék azzal nem tudok olyan nagy dolgot csinálni csinálok egy két házat és kész de ha katona vagyok és mondjuk elküldenek valamilyen akcióra lehet hogy több ezer ebernek mentem meg az életét vagy elfogok egy terroristát vagy ilyen és ez tök klassz.
2012. ápr. 2. 23:05
5/6 anonim válasza:
Hát ha mindenképpen választ akarsz a kérdésedre akkor szerintem vágj bele!:)Habár kétlem, hogy négy év múlva is ezt fogod akarni...Kül a katonák a csajoknak is nagyon bejönnek:)Higgyj nekem...én is az vagyok:)
6/6 A kérdező kommentje:
:D
2012. ápr. 2. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!