Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet a háttérben?

Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés

egy évvel ezelőtt nagyon berúgtam egy iskolai rendezvényen. Két osztály főnök előtt, az egyik az enyém. Az a lényeg, hogy semmit sem kaptam érte, /az igazgató tudta/ oszf. azt mondta nekem még akkor, hogy semmit sem fogok tőle kapni, csak az igazgatóval kell beszélnem,ő azt mondta, hogy megbeszéli az oszf.- kel. Ez előtt egy évvel egy más osztályból hasonló iskolai rendezvényen berúgott egy gyerek és ő kettes magaviseletet kapott feltételes kizárással, ugyan úgy tőle és az oszfőnöke volt /az osztályt szétválasztották tagozatok szerint, ugyan abban az időben, ugyanannyi ideje ismerjük egymást/.

Akit megbüntetett már előtte is voltak problémái , velem még soha se volt problémája előtte és jó, igyekvő tanuló vagyok, (nem nyaltam be neki). Az a lényeg, hogy szerintetek magát vagy engem védett? Ilyen dolgokért mit szoktak kapni?

2012. ápr. 2. 19:52
 1/1 anonim válasza:
Mivel nem vagy renceres ivó, ezért szerintem semmit nem kapól.Mert jó tanuló vagy és szeretnek, ha lusta disznó lennél rossz 2 -es tanuló akkor ne féjj má kaptál volna intöt is ,és rád szálltak volna a tanárok az összes és megkeserítették volna az életedet.
2012. ápr. 3. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!