Szeretnék kérdezni a kedves olvasóktól, hogy mit tegyek, ha már nagyon kimerültnek érzem magam? Dolgozom, mellette tanulok, anyukámat ápolom, gyereket nevelek, és még párt érdekek is vannak a háttérben.
Elítélem - általában - azokat az embereket, akik "a gyerek mögé bújva" kiíratják magukat betegállományba, de ezúttal csak ezt tudom tanácsolni.
-Másként nem tudsz a "24 órából 36-ot csinálni". :(
Ha ez meg van, akkor a gyerek iskolaidejében tudsz pihenni, mert a többi kötelezettséged továbbra is állni fog. :(
Ha nem köti - orvos - szigorúan előírásokhoz a gyógyszer szedését, akkor - a közérzetedet szem előtt tartva (!) - próbálj meg elhagyni egy-két gyógyszert napi viszonylatban, mert az antidepresszánsok "tompítják" az agyat. -Beszélj erről a lehetőségről az orvossal előbb, nehogy bajt csinálj - a tanácsom miatt, - van olyan antidepresszáns, amelyiknek a nem fokozatos elhagyása súlyosabb következményekkel is járhat, (én tojást törtem el kettő újjal - hosszában, - pedig csak segíteni szerettem volna a páromnak az elpakolásban, de "nem éreztem az erőt", miután 10 napig nem jutottam hozzá a Dalsan-hoz).
Mielőbbi regenerálódást, jobbulást kívánok!
Még valami:
Ha van kivel, próbáld megosztani Anyukád ápolását is, - szervezzétek meg, hogy hétfőn-szerdán Te, kedden-csütörtökön a család második, pénteken és hétvégén a család harmadik tagja végzi el ezt a feladatot.
Ettől még lehet napi rendszerességű kapcsolatot fenntartani...
Sok sikert a megvalósításhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!