Hogy vagy?
Figyelt kérdés
:D2009. jún. 16. 12:19
11/25 anonim válasza:
Vegyesek az érelmeim, kicsit frusztráltan, de ugyanakkor jól is.
És te hogy vagy?
12/25 anonim válasza:
Megvagyok,csak az idegesít hogy mindenki tudott körülöttem nyári munkát szeretni,csak én nem. :( Amúgy jól,bár unatkozom,az idő se a legjobb...
13/25 A kérdező kommentje:
Én jól vagyok, épp rendet csinálok vasalok mosok mosogatok takarítok, hogy mire anyukám hazaér minden csillogjon :D
egyébként kedves utolsó nálatok milyen az idő?:O itt 30 fok van és tűz a nap..
2009. jún. 16. 13:08
14/25 anonim válasza:
Borús az ég,fúj a szél, ettől függetlenül meleg van.
15/25 anonim válasza:
Nem érzem magam rosszul:) Ma végre újra dolgozhatok:) Az elbaszott szerelmet hallgatom, de jó a hangulatom
16/25 anonim válasza:
Feszült vagyok és ideges, mert holnap lesz a szóbeli érettségim, és szomorú vagyok, mert egy számomra fontos személy nem tudja, mennyire szeretem.
17/25 anonim válasza:
Köszönöm kérdésed, én baromi fáradt vagyok. Egy 2 hetes csöppséggel és egy 5 éves örökmozgóval nem egyszerü az élet. Még nem rázódtam bele a kétgyerekes anyuka szerepbe. :-)
18/25 anonim válasza:
zavarodottan nyakig a szarb@:D
19/25 anonim válasza:
Olyan semmilyen a hangulatom.
No meg 8 órát talpaltam a kórházban, szóval fáradt is vagyok. De amúgy elmegy.
20/25 anonim válasza:
egesz nap tanultam..s ideges vagyok a vizsgaim miatt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!