Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezdődik egy napod?

Hogyan kezdődik egy napod?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 09:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Átfordulok a másik oldalamra.

Aztán ha kedvem van felébredek .

Aztán bekapcs tv.

Aztán amihez kedvem van.

Aztán örülök h reggelente nem kell bemennem vmi h.lye irodába dolgozni. :-)))))

2009. jún. 16. 11:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hajnalodik, kiugrom az ágyból, a barátom már vár reám"

Hogy ebből mi igaz? :D

Felébredek, általában az idióta Slágerrádiós műsorra, ami azt eredményezi, h ki kell kapcsolnom a készüléket, ezért föl is kell kelnem az ágyból.

Aztán a szokásos reggeli rutin: WC, fürdő, ágyazás, öltözés (mellesleg utálok öltözködni, szóval ha tehetem, egész nap pizsamában vagyok...), és a müzlim, vagy kornflékszem társaságában elfoglalom a kedvenc fotelom. :D

És szerencsére ez akkor is igaz, ha van aznap vmi dolgom, vagy korán el kell indulnom, meg akkor is, ha csak lazítok egész nap, pl szombaton. :)

És természetesen a barátom is vár reám. Csak annyiban térek el az idézettől, h nem hajnalban kelek. :D

(22/L)

2009. jún. 16. 12:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nah, csak öt percet még...."

És ebből alsóhangon mindig fél óra plusz lesz.

2009. jún. 16. 12:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem hívott az egyik volt osztálytársam, de lusta voltam felvenni:) Kaptam 4 SMS-t reggelre azokat olvastam el először. Utána kikeltem az ágyból (du 1 körül) kimentem a nappaliba, megsimogattam a kutyusom, leültem ide a géphez és mindjárt megyek dolgozni..
2009. jún. 16. 14:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Amit általában az emberek szoktak, kivéve, hogy sosem iszom kávét :P
2009. jún. 16. 17:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
sírással
2009. jún. 16. 22:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdem szidni az Univerzumot, h miért kellett felkelnem!
2009. jún. 16. 23:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor suli van:csörög az óra 6kor,aztán káromkodok magamba egy sort,(ezt inkább nem írom le:)),tv bekapcs,kiordítok anyunak v. tesómnak,h csináljon kávét,aztán felkelek,felhúzom a redőnyt,pizsibe kivánszorgok,wc,megiszom a kávét,felöltözök,megmosakszom,pici smink,hajvasalás,és induláááss negyed 8kor....

Most h nyári szünet van:):akkor kelek,amikor kelek,szóval általába 8-9-max 10,de ha olyan a kedvem akk egész nap az ágyba vok pizsibe:),sajna ilyenkor magamnak kel megcsinálnom a kávét,mert ilyenkorra egyedül vok itthon,aztán tvzek,szép lassan felöltözök,smink,haj,aztán leviszem a kutyumat sétálni,utána meg változó,h mit csinálok,bnőimmel lógás,v csak otthon vok.

16/lány

2009. jún. 17. 14:28
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Általában anyura kelek föl, reggel fél hét-hét körül. Megvárom amíg elmegy otthonról, addog zenét hallgatok és döglök. De utána már hiába vagyok akármilyen álmos, sem ágyban maradni, sem visszaaludni nem bírok. Bekapcsolom a számítógépet, első az emesen. Megnézem a fontosabb dolgokat, iszok vizet, csinálok egy teát, vagy kakaót, vagy tejeskávét. Összeszedem magam a fürdőszobában, de még sokáig pizsiben maradok - ha lezuhanyzom, persze nem.:P Konstatálom, hogy milyen hülyén nézek ki, majd megmérickélem magam. Később reggelizek, de lehet hogy nem.. Igen, azt hiszem ez a reggelem..
2009. jún. 17. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
CSörög az óra-lenyom szundira-vissza alvás-10 perc múlva újra és kb ezt ismételem még 1-szer 2-szer. Utána barátom keltése-felkelés, WC, kávé főzés,tisztálkodás,ha a párom megitta akv-t és elkészült indulás a villamoshoz!
2009. jún. 23. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!