Hogyan kezdődik egy napod?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 09:38
3/22 anonim válasza:
Ma konkrétan úgy kezdődött, hogy lefeküdtam aludni. Éjfél után pár perccel. :)
4/22 anonim válasza:
5kor ébresztő.kv főzés,közben kaja pakolás a páromnak,aki megy melózni,mire azzal kész vagyok lejött a kávé.megisszuk,ő elmegy melózni,én enni adok a kis fiamnak,aztán elmegyek a boltba,minden nap ez van hétvége kivétel,akkor később van ébresztés
5/22 anonim válasza:
felkelek,és a tükör elött az mp3-mat hallgatom-közben mászkálok,...tovább változó :)
6/22 anonim válasza:
Kelés, WC, öltözés, cigi, kv, majd irány dolgozni.
7/22 anonim válasza:
Kv,pihiiii,WC,pihi,tv...hát igen nyári szünet van.
8/22 anonim válasza:
leteszem a jobb labamot az agybol de azelott kinyitom a szemem
9/22 Zümy válasza:
Hát ma konkrátan úgy kezdődött,hogy kiordítottam anyumnak aki ment a munkába:Anya,ha hazaérsz és nem wok itthon ak bnőmmel vásárolok a városba,legkésőbb fél7re itthon vok.:D ...am meg:felkelek,öltözök,wc,tejeskávé,fogmosás,megmosom az arcom és a fogam :Dindulááás
10/22 anonim válasza:
Ébredés -> férj felkeltése -> vissza alvás -> férj ismételt felkeltése -> vissza alvás -> ébredés -> kislányomnak peluscsere -> szoptatás -> büfiztetés -> öltöztetés -> nagylányom ébresztése -> segíteni neki öltözni -> megfésülni -> majd magamra is jut kb 5 perc, ez idő alatt öltözök, fésülködök és mosakszom -> elindulunk az oviba
Kb így indul minden hétköznap reggelünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!