Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan zárhatnék ki minden...

Hogyan zárhatnék ki minden érzelmet, megbántást a gondolataimból?

Figyelt kérdés
szeretném kizárni a konfliktusokat .. negatív gondolatokat az életemből,hogy tudjak koncentrálni a céljaimra.. ha tudtok segíteni lécci adjatok ötletet..

2012. ápr. 1. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:

gyakorlat teszi a mestert..

törekedj rá, hogy sikerüljön. másképp semmi esélyed

2012. ápr. 1. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
vonzás törvénye :) csak ez elég nehéz így ,de próbálkozom :)
2012. ápr. 1. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lesznek érzelmeid, szociopata vagy pszichopata leszel.
2012. ápr. 1. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:

jót ír az előző, sem az érzéketlenség, sem a túlérzékenység nem jó, meg kell tanulnod kezelni az érzéseidet, különben a következő bajod az lesz hogy semmit sem érzel, ezért örülni sem tudsz.

a vonzás törvénye meg hülyeség abban a formában, ahogyan sokan elképzelik.

2012. ápr. 2. 08:57
 5/7 A kérdező kommentje:

háát az a baj hogy az nem olyan könnyű.. elég szeszélyes vagyok.. és maximalista is.. :S nemtudom hogy kontrolálhatnám ezeket..

a vonzás törvényében egyébként hiszek valamilyen szinten de persze van hogy egyesek máshogy adják elő..

azért köszi a kommenteket..

2012. ápr. 3. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:

a vonzás törvénye a gyengék mentsvára, ugyanúgy mint bármilyen más vallás, mert a gyakorlatban csődöt mond a "titok".

amíg szeszélyes leszel, hinni is fogsz ilyenekben, mert az érzelmeid fogják irányítani a gondolkodásodat is, tetteidet. ha valaki képes elfogadni és megfigyelni, akkor nem keveri össze a vágyait a valósággal.

amíg görcsösen az ellen vagy hogy kizárj minden rosszat, életképtelenné teszed magad. ha képes vagy elfogadni, azaz szembenézni azzal is, hogy a rossz a valóság része, akkor nem foglalkozol majd annyit vele.

egyébként meg bármennyire is rideg, de a valóság az, hogy nincs igazságosság, véletlenszerűen működnek a konfliktusok, még akkor is, ha van okuk. a jó szenved, a gonosz győzedelmeskedik, vagy épp fordítva, de sajnos a békés emberek is kapnak konfliktusokat, amiket emg kell tanulni kezelni.

sőt, hatásosabb, ha keresed a konfliktust, és hozzászokatod magad, mintha egész életedben csak menekülsz.

2012. ápr. 4. 11:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Részben egyetértek.. én is úgy gondolom hogy ez csak egy kapaszkodó mint a többi vallás is.. de valamiben kell hogy higgyünk.. és ha nem tudok magamban akkor ehhez szerintem ez jó segítség.. mert így elhiszem magamról hogy képes vagyok rá mert valami segít... nem hiszek istenben de a fizikában igen.. tudom hogy nem egy mese az élet sajna elég tapasztalatom van már most mint a korombelieknek.. ami jó.. de rossz is ..egyébként lehet hogy igazad van..mert mindenki azt mondja mostanában hogy ne mentsem meg magam az élettől.. de nem természetes hogy védekezek ? szóval nem értem mit tehetnék hogy "ne mentsem meg magam" mert egyszer mindennek vége és valahogy fel kell készülnöm hogy az majd túléljem.. de ez szerintem nem akadályoz a jelenben.. mit gondolsz erről ?
2012. ápr. 5. 12:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!