Ennek mi az oka?
Figyelt kérdés
Ha valakivel van valami bajom (pl. csinált valamit ami nem tetszik nekem) és megmondom neki, ahelyett hogy bocsánatot kérne vagy valami, a vége általában az lesz hogy fordul a kocka és még nekem kell bocsánatot kérnem tőle. Miért van ez? 14/F2012. márc. 31. 11:47
1/1 anonim 

válasza:

Lehetséges, hogy az illető nem tett semmi olyasmit, amin meg kellett volna bántodjál, csak te vagy sértődékeny, túlérzékeny. Esetleg dobhatsz egy példát erre, itt úgy sem tudja senki, hogy ki vagy...:)
A te korodban velem is előfordult számtalanszor, főleg a családon belül, és nagyon sokat bánkodtam ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!