Mit gondoltok róla a kézírása alapján?
Figyelt kérdés
Linkek: [link]
Gondolok itt: A természetére, kb. milyen idős, nemére... meg ami eszetekbe jut! Várom a véleményeket!
2012. márc. 29. 15:48
1/11 anonim válasza:
Középiskolás lány, jó tanulmányi eredménnyel.
2/11 anonim válasza:
kicsit önbizalom hiányos lehet lelki okokból.
3/11 anonim válasza:
kezdő angolos, olyan 8-as lehet.. vagy nemtudom. de lány, a füzet mintázata alapján és talán kicsit félénk
4/11 alice_L válasza:
Kiforrottabb, idosebb irasnak tunik mint egy kozépiskolasé.
Kicsit agyonkontrollalt, nem tul spontan egyéniség. Individualista, elég elorelato, gyakran pesszimista, bar ez a mai vilagban mar nem jelent semmit.
5/11 anonim válasza:
hetedikes, vagy nyolcadikos lány, aki jó tanuló, csendesebb típus
6/11 A kérdező kommentje:
Tájékoztatlak titeket! Nagyon mellélőttetek...:DDDD Várom a többi választ is!
2012. márc. 29. 18:53
7/11 anonim válasza:
Középiskolás, szerintem fiú. Magabisztos, nyugodt, intelligens.
8/11 anonim válasza:
Én kb 6-7.-esnek tippelném, természetesen lány.
Lehet, hogy jól tanul, de nem veszi komolyan a dolgokat, vidám, jókedélyű. Még nem túl kiforrot az egyénisége, bár ő ezt úgy érzi.
Pontatlan, sokat késik, gyakran megbánt más embereket. Nagyon mozgékony, szeretne minél több dolgot kipróbálni, nem szereti a monotonitást.
Na?
9/11 anonim válasza:
Lány.
Általános iskola 6-8. osztály, vagy kezdő gimis.
A természetéhez jobban kéne tanulmányoznom.
10/11 anonim válasza:
Sajnos a képen nem látszik, hogy a tollat mennyire nyomja rá a papírra, így nem tudom megállapítani a tulajdonságainak egy részét... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!