Mit tegyek, hogy konfliktushelyzetben ne legyek ennyire racionális, szigorú, már-már fafejű, és érzelemmentes?
Ha te tudod, amit tudsz, és az amit tudsz a helytálló, akkor mért idegesít a másik ember ellenvéleménye?
(elnézést, de durva leszek)
Mert egoista vagy. Túlságosan a saját magad érvényesülése a célod, minden konfliktus helyzet végeredményénél. Pedig a tények önmagukban nem építik a kapcsolatot két ember között.
(a szeretet félre vezet, az igazság rombol. :) )
(próbálj meg a másik ember szemszögéből tekinteni a dolgokra, így megláthatod az ő "hülyeségének" a lényegét. :) )
(én pont olyan vagyok mint te, azzal a kivétellel, hogy engem nem zavar a másik ember más féle véleménye. :) )
Ha minden (számomra) hülyével foglalkoznék, akkor már ideggörcs lennék. :)
Régi a kérdés, de szívesen válaszolok. Jómagam teljességgel gyűlölöm az érzelmi alapú kirohanásokat, mert semmi értelmüket nem látom. Szeretem viszont a racionális, értelemtől duzzadó vitákat, a józan érvelést. Én az empátiával szemben a logikát helyezem előtérbe, és ezzel semmi gond nincs, legfeljebb valaki nem tudja tolerálni.
ENTP hölgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!