Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Nem AKAROK erről...

Mit tegyek? Nem AKAROK erről beszélni a sulipszichológussal.

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen alszok, ezért sokáig gépezek és mostanában jól alszok, csak picit fáradt vagyok a suliban-nem romlott a tanulmányi eredményem-.

Ezt mondtam egy tanárnőnek, aki beutalt a dokihoz. KÉrdezte, hogy milyen okai lehetnek, milyne problémáim vannak? mondtam, hogy a jövőn gondolkodok, hogy hogyan fogok élni, milyen életem lesz stb. De sztem ez nem gond, sőt hasznos lehet tervezésben, viszont amikor kérdzete, milyen bajok vannak, akkor csak ezt mondtam. Viszont nincsenek barátaim, max haverok, nem tudok nevetni már azokon amiken régen, unalmasnak tartom az életet, és öngyilkossági terveket szövögetek.

Nem akarok erről beszélni vele, fogalmam sincs ennek mi az oka. Beszéljek erről esetleg? Miért?

2012. márc. 27. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszélj szerintem nyugodtan pszcihologussal. Ő is csak egy ember, mint én. És azért van, hogy kérdezhess tőle. Valószínűleg tud is segíteni. (Többet mint én/mi:)

Az élet pedig szép! Ülj ki a napra, olvass egy izgalmas regényt, találj valami jó kis hobbit magadnak (hangszer, rajzolás stb...)

2012. márc. 27. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nekem is hasonló problémáim vannak, söt ugyanezek. Ha akarsz beszélni msn-n akkor írj egy privátot a címeddel, és ha gondolod írd meg h melyik megyében laksz
2012. márc. 27. 21:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ú, nekem volt valami hasonló. Nem emlékszem. :D Pedig 1 hónapja volt. Talán.

De szerintem beszélj vele, ő ért ehhez. Nem tudom voltál már-e pszihológusnál, de azok talán több értelmes dolgot tundak mondani az élet élvezetéről, mint innen bárki, meg csomó szinte ugyanilyen esetekkel találkoztak már, szóval kitapasztalta, hogy mit mondjon, hogy hatásos legyen. :)

2012. márc. 27. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem bajod nem lessz ha beszél a pszihomókussal :)

Beszélgess nyugodtan vele akármiről,lehet hogy sikerül téged ráébresztenie egykettő dologra.Szerintem rosszabb nem lessz a helyzet a doki után szal ne parázz!

Üdv!

2012. márc. 28. 00:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy jelentős életmód váltás jót tenne neked. Suli után kellene valami csoportos elfoglaltság, valami sport, vagy színjátszás, tánc, vagy ami érdekel. Az a lényeg, hogy veled egykörúak társaságában légy, és valami értelmes jó céllal szándékkal legyetek együtt, felnőtt vezetésével. A hétvégére is szükséged lenne házon kívüli elfoglaltságra, kirándulás, színház, koncert, stb.

Ha a szüleid nem tudják ezt nyújtani, megszervezni, akkor magadnak kell.

Mindenképpen nyitnod kell a világ, az emberek felé, a te korodban (gondolom nem lehetsz több 18-án) erre van szüksége az embernek. A számítógépet csak tanulásra és tájékozódásra kell használni, nem ott kell élni.

Élned kell! A valóságban!

2012. ápr. 11. 16:07
 6/6 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele. Lehet, hogy ez csak egy ilyen időszakod és majd miután valakinek elmondtad érzéseidet, máshogy látod majd a világot.
2015. okt. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!