Miért nincs olyan ember, akivel tudnék beszélni? Aki elfogadna olyannak, amilyen vagyok?
Mindig is fura, és más voltam, de nem hittem, hogy ennyire, hogy szinte szóba se álljanak velem:(
Hol lehetne barátokat szerezni?Vagy hogyan?
18/L
mi aggaszt tulajdonképpen?
én legalább tudom miért nem beszélgetnek velem, mert a témáim nem egyeznek az övükével
mire gondolsz milyen barátokat akarsz? úgy nem lehet barátkozni ,hogy te jófej vagy és akkor leszünk barátok, viszonylag sok közös pont kell egy barátságban, és az hogy ne csak úgy egymás poénjait bírjátok hanem egymás társaságára vágyjat
ha gondolod írhatsz
üdv
18f
áh, felesleges az egész:) mert aki ír itt nekem, pár perc alatt találhat rólam képet és azután nem ír többet:D
Inkább kiugrok az ablakon, hiszen az egész kva világ a külsőségekről szól:D
annyira nem irsz semmi konkretumot, hogy az ember azt sem tudja, hogy segitsen rajtad :P
ezekbol aligha derul ki valami rolad azonkivul, hogy furanak tartod magad
Privátban látszik a teljes nevem...így a neten meg lehet találni pár kattintás alatt, és akivel ott beszélek, az csak addig ír amíg meg nem talál...gondolom
nem nem sztár vagyok, csak iszonyatosan csúnya xD
Figyelj, aki meg akar ismerni nem hátrál meg még így sem!
És ha csúnya vagy? Sok millió ember csúnya.
Egyébként meg tudnál rajta változtatni. Ha nem akarsz, ne csodálkozz, sajnos igen, ma sok minden függ a külsőségektől, de most őszintén.. nem lenne itt egy ember sem, aki barátkozna veled?
Ha annyira zavar a dolog, tegyél érte!!! Ha nem is addig, hogy hiper-szuper legyen akár a külsőd, akkor annyit, hogy nem mond magadra, hogy csúnya!!
Te kértél segítséget tőlünk. Írd le, hogy nézel ki, de azt mindenki maga dönti el, hogy ki barátkozik kivel.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!