Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincs olyan ember,...

Miért nincs olyan ember, akivel tudnék beszélni? Aki elfogadna olyannak, amilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig is fura, és más voltam, de nem hittem, hogy ennyire, hogy szinte szóba se álljanak velem:(

Hol lehetne barátokat szerezni?Vagy hogyan?

18/L

2012. márc. 19. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, írj egy privit, én szívesen beszélgetek veled. Találkoztam már mindenféle emberrel, nincs olyan, aki reménytelen lenne szerintem. :)

18/F

2012. márc. 19. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kerülne olyan ember akivel tudnál beszélni, csak te egyszerűen elhatároztad, hogy csúnya vagy és elhatárolod magad az emberektől. Tedd túl magad ezen és akkor talán lesznek barátaid is.

Egy olyan dolgot mondj ami szerinted csúnya magadon.

2012. márc. 19. 21:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Barátkozz csúnyákkal. Ez a legjobb tippem. Amúgy én mindig úgy gondoltam, amíg nem lefeküdni akarok valakivel, hótmindegy hogy néz ki, csak ne rohadjon.
2012. márc. 19. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Csúnya vagyok, öreg, beteg és különc.

Van két barátom, akiket nem sorolhatok az emberek közé. Én se tartom magam embernek, mert az emberek... nem kell mondanom szerintem semmit.

Na ezek után szerintem nem tudnál nekem nagy meglepetést vagy szörnyülködést okozni.

Ha akarsz, írj.

2012. márc. 20. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:

sajnos nekem sincsenek barátaim,csak pár felszínes:/

ha gondolod írj ,szívesen beszélgetnék.

18/L

2012. márc. 27. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!