Ha valamilyen természet feletti erőt szereznél, mit tennél?
Én istenek nevezném magam, és leigáznám a világot. :D
20/f
akkor lennék a legboldogabb ha eltudnám érni hogy boldogan éljem meg mindennapjaimat, ha nem kéne állandóan azon dolgoznom hogy dobjam fel a szar délelőttjeimet mikor a suliba vagyok és nem élvezem
sajnos a világ buta, és ezt nem tudom elfogadni valszeg ez okozza a vesztem
ma 23:21
Hát az eretnekség a legföbb bün lenne ha én uralkodnék. :D
Meg tök jó lenne ha lenne rengeteg hatalmas templomom, alul öltözött papnökel. :D:D:D
De nem lennék zsarnok, egy új, jobb világot hoznék létre.
:D
Megszűntetnék mindent amit a mai formályában ismerünk, Elintézném a zsarnok gazdasági elit összes tagját, új embereket ültetné ka helyükre, akikne ka legfontosabb a világ újraszervezése (pénz, gazsdaság, társadalom stb) egyenlő jogok,az emberek butítását a televízión, interneten keresztül teljesen felszámolni, tudatosítani az emberekben, hogy amiket a tv-ben híradásokban láttak, mind csak maszlag, figyelmük elterelésére, ami a mai világban
a háttérben valójában zajlik. Emberek milliós tömegek, butítása átverése zajlik most is... Felébreszteném az embereket, hogy véget vessek ennek az egésznek. Gyerekek, ez mind valós, nem összeesküvés elméletek,hanem bizonyítékok támasztják alá. Az emberek lassan rádöbbennek (egyre többen ébrednek fel) hogy valami nincs rendben a mai gazdaságim társadalmi berendezkedéssel. Nem a mi jólétünk a fontos nekik, épp ellenkezőleg ahogy lehet eltörölnek minket, hogy a gazdagok tovább gazdagodhassanak, (háborúk stb, ) NEM VÉLETLEN. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!