Miiért vagyok ilyen? 18/L
Figyelt kérdés
Valamikor azt olvastam egy cikkben, hogy mindenki tehetséges valamiben. De én nagyon úgy néz ki a kivétel vagyok. Egyszerűen nem vagyok alkalmas semmire se, értéktelen vagyok minden tekintetben. A természet nagyon durván elbánt velem...Az a probléma talán, hogy a jelenlegi életemnél többet kívánok magamnak, egyszerűen elégedetlen vagyok magammal és a képességeimmel. Ki akarok törni a saját testem ,,börtönéből,,. Amikor kislány voltam, a tv-ben láttam olyan embereket, akik elutaztak a Föld különböző pontjaira és sok érdekes dolgot csináltak, vagy olyan munkájuk volt, amivel kilógtak az embertengerből. ÉN IS ILYEN AKAROK LENNI, de egyszerűen a környezetem és saját magam is csak akadály ebben. De az agyamban ezek az álmok és gondolatok már teljesen befészkelték magukat. Hogyan teljesedjek ki, ha csak egy gyárihibás darab vagyok, akinél nem nehéz kiválóbb embert találni?2012. márc. 25. 16:35
1/7 anonim válasza:
Ne akarj "más" lenni, másra hasonlítani, mertegó nélkül sokkal jobban értékelsz mimdent, az élet apró örömeit Ego nélkül... ez a videó mindent elárul:) http://www.youtube.com/watch?v=uAR2Ym3JXuA egy csodálatos, és különleges ember vagy, van egy mondás, az átlag ember a dolgairól beszél, A Sikeres pedig, a vágyairól:)) Én is ugyan ezzel "küzdök" vannak álmaim, vágyaim, amik mindennap a fejemben vannak, emiatt sokszor munkahelyen is hát, szétszórt vagyok, (tanuló vagyok még, de idén vizsgázom) 20/F Sok sikert kívánok neked, és egy valami a fontos, ne akarj másra hasonlítani:)) és ne érdekeljen, ki mit gondol rólad, vágyaidat, saját örömödre valósítsd meg, és nem számít ki mit gondol rólad, mert az nem te vagy...:))))) Remélem segítettem neked, és hidd el, ha akarod, hogy álmaid vágyaid megvalósuljanak, meg is fognak:)) de fizikai valójukban, csak általad válnak, minden rajtad múlik, nem máson, hidd el, hogy meg fognak valósulni, a látatlanban is, és észre fogod venni azokat a lehetőségeket, amik segítenek, vágyaid megvalósításában, én is bízom saját vágyaim megvalósulásában:)) Szép napot:P
2/7 anonim válasza:
Szívesen megismermélek, E-mailezhetünk is , ha akarod:) hátha másban is tudok neked segíteni:))
3/7 Tactical válasza:
Ahhoz, hogy tovább léphess először magadat kell elfogadnod mert a későbbiekben erre fogod építeni az életedet. Attól, hogy nem ismerik el, azt amit teszel, ahogy élsz, még ne próbálj változtatni rajta mivel mindenek sose fogsz tudni megfelelni. Továbbá ha magad körül csak a hátráltató tényezőket vagy képes észrevenni, azzal csak magadnak ártasz. Inkább gondolj azokra a dolgokra, amelyek igazán pozitív élmények, pillanatok voltak az életedben és segítettek azzá lenni ami most vagy.
"gyárihibás darab vagyok" - Sose gondold azt, hogy mások jobbak nálad, de azt se, hogy te jobb vagy másoknál.
Az előttem szóló által belinkelt videó igen tanulságos, és egyesek sokat okulhatnak belőle.
4/7 anonim válasza:
Akkor nem csak velem bánt el a természet... semmihez nincs tehetségem, semmi hobbim amiben jó lennék.
5/7 anonim válasza:
senki nem mondta hogy minden ember tehetséges valamiben és ez igy is lenne.attól meg nemigen leszel egyedi hogy utazgatsz a nagyvilágba. fölösleges ez az önsajnálat,nem az álmokba kell élni hanem a megvalósitható célokba (én minek álmodjam hogy ürhajós leszek?fölösleges..)
6/7 anonim válasza:
Elszomorít ha valaki ilyet gondol magáról:( mármint olyat hogy ő nem jó semmire. Egy ideig én is így gondolkodtam, aztán rájöttem hogy imádok rajzolni. Biztos hogy neked is van egy ilyen. Csak keresned kell egy kicsit, és előbb utóbb megtalálod azt amivel kitűnhetsz:)
7/7 Zenon válasza:
Azért mert még nem találtad meg azt,amire születtél,még nem azt jelenti,hogy nem arra születtél,amiben önmagad megtalálhatod,és jó lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!