Miiért átlátszó?
Figyelt kérdés
A programoknál pl mozilla firefox stb észrevvettem hogy halványan átütt a háttér (kicsit átlátszó) de magátol csinálta ezt nem én álitottam be és csak az lcd-n a crt-n nem mitöl van mit tudnék tenni???2012. jan. 24. 18:58
1/1 anonim válasza:
nem állítottál képernyőkímélőt és úgy hagytad ezer évre a monitorodat hagy virítson, aztán beleégett a háttérkép ! (: ... próbáld ki hogy paintal vagy bármilyen programmal csinálsz egy akármilyen tök fehér munkalapot akkor is látszik e a háttérkép haloványan, ha igen akkor a monitorod kicsit már le van zúzva... persze ez a jelenség inkább hagyományos monitorokra jellemző nem pedig LCDre pl irodába valami tök egyszerű műveletre ha használják a gépet és mindig ugyan azt a munkafelületet használják reggeltől estig éveken át egy idő után beleég a kép. láttam már olyan monitort hogy kikapcsolt állapotban is ott virított rajta a táblázat a kijelzőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!