Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kivel beszélhetnék erről?

Kivel beszélhetnék erről?

Figyelt kérdés
Már évek óta küzdök egy problémával,elég sok gondja van a családomnak(leginkább pénzügyi),a szüleim 11 év váltak el és apám már több millióval tartozik anyámnak aki folyamatosan dolgozik,de még az is kevés az egészség biztosítást sem tudja fizetni,így nem tud elmenni orvoshoz sem ,pedig kéne bizonyos okok miatt, a bátyám szinte alig van itthon inkább barátnőjénél van mert nem bírja itthon a nyomást,a családom szép lassan széthullik,én évente maximum egyszer megyek el ruhát venni akkor egy pólót és egy farmert veszek mert az sokáig bírja,de a legrosszabb hogy én nem dolgozok és nem tudok segíteni...napi szinten szokott egyszer csak rámjönni a rossz hangulat,ilyenkor elsírom magam és kavarognak a gondolataim,általában ha ez történik akkor elvonulok hogy senki ne lásson,soha nem beszélek senkivel a mélyebb érzéseimről problémáimról mert nem akarom terhelni őket/nem akarok gyengének tűnni/félek hogy valaki visszaél a bizalmammal,ez odáig fajult hogy már egy temetésen sem sírok, magamban tartom,de ha rámjön a rossz hangulat akkor egyedül érzem magam ,úgy érzem senkivel sem tudok beszélni az érzéseimről,pszichológushoz nem tudok járni hiszem nincs saját pénzem az meg a legutolsó dolog lenne hogy megmondjam a családomnak hogy segítségre van szükségem,már az öngyilkosság is átfutott az agyamon de tudom hogy nem lennék rá képes +nem akarok másnak fájdalmat okozni hogy magukat hibáztassák,MIT TEHETEK?bocsi hogy hosszúra sikerült :S
2012. márc. 24. 02:12
 1/6 A kérdező kommentje:
17/L
2012. márc. 24. 02:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Igazából mindenre van megoldás. Én 16 éves korom óta dolgozom. Édesanyám lerokkant, apám úgyszint elhagyott minket és van egy húgom is. Én tartottam el őket még suli közben is + anyum rokkantnyugdíja. Szép lassan kezdtünk mi is széthullani. Aztán volt egy csavar leérettségiztem, meglett a technikusim dolgoztam azóta nagyon szépen rendben élünk. szerencsére ruha problémám nincs. A válaszom a kérdésedre az idő. Vagy hogy édesanyukád talál magának valakit aki megérti akivel lehet beszélgetni egy lelkitársa, vagy csak egy élettársat aki besegít a családnak.

Bátyád hány éves miért nem dolgozik??? te is tudnál menni diákmunkára bár nem tudom, hogy hol élsz. községben vagy városban.

A másik meg internetetek van pedig ha úgy vesszük nem létszükséglet... Van lakásotok, házatok vagy albérletbe laktok,szóval van tető a fejetek fölött. Apudat meg olyan szinten gyomorszájon vágnám a tartozás miatt, hogy 2x meggondolná a dolgát két levegővétel között..

Mond meg hol lakik, kiverem belőle a xart is... már bocsi de ez tetűség.. Mi az, hogy tartozik amikor anyud nevel titeket? spórolni lehet,de egy 17 éves lány nehogy egy évben egy nadrád és egy pólót hordjon... A korodbeli lányoknak nem így kell ... de megértem a helyzeted viszont mindig van mit tenni. Ne keseregj, légy pozitív, akkor majd te is vonzod a pozitív dolgokat... Ha kell majd úgyis talpra álltok. Bátyádat meg elküldeném a picsbe dolgozni. Az én bátyám, most az én beosztottam. szereztem neki munkát és most 3-an keresünk 4 emberre ígymár helyreállt a rend. Előbb utóbb én is elköltözök majd csak akkor amikor tudom, hogy lesz mit enni otthon.

Szerezz barátokat mert igenis ha itt megtudtad osztani akkor más is tud tanácsokat adni :)

2012. márc. 24. 07:08
 3/6 A kérdező kommentje:
a bátyám is dolgozik és neki is alig marad pénze mert majdnem az összeset oda kell adnia anyumnak
2012. márc. 24. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Mennyit kerestek ti 2-en? 3 emberre???
2012. márc. 24. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
anyum 100 körül ,testvérem 150 körül,tudom hogy hihetetlennek tűnik de ez nagyon kevés,régen a szüleim kölcsönt vettek fel és azt azóta csak anyum törleszti apum nem,és muszály mert ha nincs befizetve akkor a mi házunk vész el,nem akarok számot mondani de rengeteget kell befizetni havonta+több apró hitel +számlák
2012. márc. 24. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Az érzelmeket nem szabad elfojtani, mert belebetegedsz. Nekem is eléggé kiábrándító a családi helyzetem, az életem, de akkor sem tartom magamban az érzelmeimet. Szívesen beszélgetnék veled ezekről, vagy amiről szeretnél. Írj egy privátot, ha úgy gondolod. :)
2012. márc. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!