Kivel beszélhetnék erről?
Igazából mindenre van megoldás. Én 16 éves korom óta dolgozom. Édesanyám lerokkant, apám úgyszint elhagyott minket és van egy húgom is. Én tartottam el őket még suli közben is + anyum rokkantnyugdíja. Szép lassan kezdtünk mi is széthullani. Aztán volt egy csavar leérettségiztem, meglett a technikusim dolgoztam azóta nagyon szépen rendben élünk. szerencsére ruha problémám nincs. A válaszom a kérdésedre az idő. Vagy hogy édesanyukád talál magának valakit aki megérti akivel lehet beszélgetni egy lelkitársa, vagy csak egy élettársat aki besegít a családnak.
Bátyád hány éves miért nem dolgozik??? te is tudnál menni diákmunkára bár nem tudom, hogy hol élsz. községben vagy városban.
A másik meg internetetek van pedig ha úgy vesszük nem létszükséglet... Van lakásotok, házatok vagy albérletbe laktok,szóval van tető a fejetek fölött. Apudat meg olyan szinten gyomorszájon vágnám a tartozás miatt, hogy 2x meggondolná a dolgát két levegővétel között..
Mond meg hol lakik, kiverem belőle a xart is... már bocsi de ez tetűség.. Mi az, hogy tartozik amikor anyud nevel titeket? spórolni lehet,de egy 17 éves lány nehogy egy évben egy nadrád és egy pólót hordjon... A korodbeli lányoknak nem így kell ... de megértem a helyzeted viszont mindig van mit tenni. Ne keseregj, légy pozitív, akkor majd te is vonzod a pozitív dolgokat... Ha kell majd úgyis talpra álltok. Bátyádat meg elküldeném a picsbe dolgozni. Az én bátyám, most az én beosztottam. szereztem neki munkát és most 3-an keresünk 4 emberre ígymár helyreállt a rend. Előbb utóbb én is elköltözök majd csak akkor amikor tudom, hogy lesz mit enni otthon.
Szerezz barátokat mert igenis ha itt megtudtad osztani akkor más is tud tanácsokat adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!