Mit gondolnátok erről? Fellépésem lesz (gitározom), haverommal (énekel) ketten, de nem találtunk dobost, dobgép helyettesítené
szerintem baromi illúzióromboló, ha gagyi dobhangot rákötöm a hangfalamra és azon szól a dob, és közbe ketten zenélünk -punk rock stílusban -..
nem tudom hogy van e értelme így nekimenni az egésznek, már annyira szeretnék sok ember előtt zenélni, és most itt a lehetőség , már csak egy dobos hiányzik, és még van 1 hónapunk találni(1 már lemondta, akiről azthittem jó lesz)
suliba lenne a fellépés
nevetséges. de nagyon:\
egy programba megcsinálnám.
most ezerrel keresem a dobost
Végül is, a Fürge róka lábak is koncertezett dobgéppel :D, de nekik ott volt a hihetetlenül idióta színpadi játék, és a hasonló szövegek, ez még csak hozzá adott nekik.:D
Ettől függetlenül, NEEEEE :D
Biztos ad kölcsön a helyi zeneiskola egy dobost erre az alkalomra.
Viszont 1 hónap, egy teljes koncertre, főleg ha kezdők vagytok, lehet kevés, összeszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!