Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy mi legyek ha nagy leszek. Most vagyok nyolcadikos és vendéglátó suliba fogok menni. Azon gondolkoztam, hogy lehet hogy elmegyek börtönőrnek (biztos vannak nők is). De majd szeretnék családot és nem tudom milyen lehet egy börtönőr élete. A szomszéd fia is az, de alig látom és beszélni se szoktunk, néha köszönünk egymásnak és ennyi. Szóval valahogy úgy akarom, hogy lesz egy érettségim és egy szakmám, aztán elmegyek valami büfébe vagy valahova dolgozni és utána mennék börtönőrnek. Ha esetleg nem tetszik akkor megyek szakácsnak. Egyébként sok börtönről szóló dolgokat nézek és érdekel is.
Mi a véleményetek?
14/L
2012. jan. 20. 21:47
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és ha kell tudok kemény lenni :D és nem vagyok gyenge (lelkileg még lehet hogy edzeném magam) fizikailag rendben vagyok.
2012. jan. 20. 21:49
2/2 anonim válasza:
Csináld azt amit szeretnél, kitűzött céljaidat érd is el! Meg még lehet, hogy változik a véleményed. De a börtön az kemény hely, egyik ismerősöm foglalkozott olyanokkal, akik már nagyon régóta bent vannak, és nagyon szerette őket, mivel teljesen más emberek lettek, valamilyen formában megjavultak. Ja, Halálsoront ajánlanán figyelmedbe - fontos benne a börtönőrök szerepe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!