Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért verik és alázzák a...

Laller79 kérdése:

Miért verik és alázzák a cigány csajok állandóan a magyar pesikat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 12:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem ha engem "vernének rendszeresen", a barátnőm valószínűleg őket verné laposra, igaz hogy ő nem 14-15 éves, hanem 23, de nem hiszem hogy egy 15 éves cigánycsaj problémát jelentene neki!:))))
2012. ápr. 12. 17:22
 12/25 anonim ***** válasza:

A cigányok csak magukat alázzák azzal, amilyenek. És előfordul, hogy a normális ember nem akar a szintjükre süllyedni ezért gyengébbnek látszik. Pl egy szóváltás kapcsán.

Persze az is milyen pasi, aki három méteren belül enged magához egy cigány csajt?

2012. ápr. 12. 18:30
 13/25 Wally78 ***** válasza:

11-es látszik hogy fogalmad sincs a témáról

elhiszem hogy kemény csaj a barátnőd de ahogy mondtam, ezek a cigány csajok felnőtt magyar férfiakat vernek meg sokszor egy az egyben

hiába 14 meg 15 évesek fizikailag egyszerűen sokkal erősebbek, felnőtt férfiakkal is könnyen elbánnak

2012. ápr. 13. 11:29
 14/25 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, komolyan mondom kíváncsivá tettél, linkelj már be egy oldalt ezekről a csajokról akikről beszélsz!

Facebook, vagy iwiw, vagy csak egy képet!

Köszi!

2012. ápr. 15. 16:46
 15/25 anonim ***** válasza:
Azért ez nekem is fura. Ha van egy jól megtermett, 180-as magyar férfi, akármilyen állat a cigány kiscsaj, ha ad neki egy istenes pofot asszem többet nem mer "rajoskodni". Én sem tudom honnan a bánatból szeditek az ilyen történeteket hogy cigány nők, pláne kiscsajok vernének felnőtt férfit.
2012. ápr. 16. 14:25
 16/25 Wally78 ***** válasza:
addig örüljetek amig titeket nem vernek
2012. ápr. 19. 11:08
 17/25 anonim ***** válasza:

Linkelj már be egy fényképet!!!

Már csak, hogy mégis hogy képzeljük el ezeket a csajokat!:)))

2012. ápr. 19. 13:04
 18/25 Wally78 ***** válasza:

mégis honnan szerezzek neked fényképet?

szerinted majd nekiállok fényképezgetni őket?

gondolom láttál már 14 éves lányokat (bár szerintem cigányt közelről még soha)

na akkor képzeld el néhány árnyalattal sötétebb színben, fekete hajjal és egy jó nagy adag agresszióval

2012. ápr. 20. 09:24
 19/25 anonim ***** válasza:
A cigány csajok általában szeretik mutogatni magukat, mywip, facebook vagy mit tudom én hol. Úgyhogy biztos tudsz linkelni egy képet. Láttam már cigány csajokat, de olyan 14-15 éveseket akik sokkal jobbak lennének akár a magyar csajoknál, bunyóban olyanokat még nem! A hapsi lehet hogy azért nem üt vissza,mert csajt nem akar megütni, de egy másik csaj már visszaüt!:))))
2012. ápr. 22. 09:29
 20/25 Wally78 ***** válasza:
miért ennyire lényeges a kép? nem tudok linkelni mert én nem ismerem őket csak látásból
2012. ápr. 24. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!