Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért verik és alázzák a...

Laller79 kérdése:

Miért verik és alázzák a cigány csajok állandóan a magyar pesikat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 12:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
mert megérdemli az az igénytelen szellemi toprongy,amelyik egy cigánykurv@'val összeáll
2012. márc. 22. 13:10
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Hiszen nyilván nem egy értelmes magyar pasiról van szó, hanem valami fogyatékosról, ha egy cigány csajt a közelébe enged.
2012. márc. 22. 13:33
 3/25 anonim ***** válasza:
20%
Minden lány veri a fiúkat:D
2012. márc. 22. 13:33
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem ilyen párkapcsolatra gondolok hanem úgy általában. Utcán, szórakozóhelyen, bárhol. A cigány csajokban nagyon nagy erő van és ezt a magyar pasikon ki is tudják használni. Sokszor ok nélkül kötekednek, vernek minket, de miért?
2012. márc. 22. 18:20
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Agresszív, primitív állat a cigány, semmi köze az emberi fajhoz, mivel semmi olyat nem képvisel ami emberré tesz minket. ha látnak (és ezt nem nehéz nekik) egy náluk "gyengébb" (intelligens, igényes embert), agresszivak lesznek, mert nagyon mélyen sejtík mekkora nyomorultak hozzájuk képest de mással nem tudnak felülkerekedni rajta csak káromkodással és fizikai erőszakkal.
2012. márc. 23. 09:16
 6/25 Wally78 ***** válasza:
40%

metrt megtehetik

egy magyar pasinak esélye sincs verekedésben egy cigány csaj ellen és ezt ők is nagyon jól tudják

egy átlagos cigány csaj még egy idősebb magyar fiúval is könnyen elbánik

egyszerűen erősebbek, keményebbek, jobbak nálunk

ez van

2012. márc. 27. 09:58
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

A kedves utolsó hozzászóló komoly értékrendi zavarral küszködhet ha szerinti a deviáns, antiszociális, embertelenül durva magatarás jelenti azt hogy valaki jobb valakinél. Hogy is írta?

metrt megtehetik : Abszolút nincs joguk megtenni, de mivel számukra semmi sem szent, ez nem érdekli őket. Példa erre hogy teljesen természetes dolog 80 éves idős emberek pár száz forintért való meggyilkolása, vagy meglincselni valakit szinte semmiségekért.

egy magyar pasinak esélye sincs verekedésben egy cigány csaj ellen és ezt ők is nagyon jól tudják: Ugyanúgy egy cigánynak sincs esélye egy általános iskolás logikai játékban, mellesleg akkor a legnagyobb a pofájuk ha 20-an vannak vagy egy náluk gyengébb fizikumu emberről van szó, aki lehet közben milliószor több EMBERI értéket képvisel mint az ő féreg fajtája.

egy átlagos cigány csaj még egy idősebb magyar fiúval is könnyen elbánik: Ez megint legfeljebb azt bizonyítja hogy az emberi elnevezéshez nem méltó belterjes faj, egy aberált ösztönlény, mellesleg én még soha nem hallottam róla hogy cigány "nő" vert volna meg magyar férfit.

egyszerűen erősebbek, keményebbek, jobbak nálunk: Miben? Állatias magatartásban? Tudja kedves hozzászóló mi tesz minket emberré? Na ahoz nincs a cigányoknak semmi közük!

2012. márc. 28. 16:15
 8/25 Wally78 ***** válasza:

Starsky86, amit írtál az lényegében igaz, szellemileg valóban nincsenek a mi szintünkön

az "értékrendjük", az erőszakos, beilleszkedésre képtelen magatartásuk miatt én se tartom őket sokra

amit írtam az kizárólag a fizikai erőfölényükre vonatkozik, abban jobbak nálunk

lehet hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen de erre gondoltam

tudom hogy nincs joguk megtenni, de "megtehetik" mert egy cigány csaj a puszta testi erőt nézve a magyar pasik fölött áll

abban is igazad van hogy agresszívak, a testi erőfölényük mellett ez is hozzájárul ahhoz hogy egy cigány csaj egy magyar fiúval bármikor föltörli a padlót ha akarja

lehet hogy te még nem hallottál ilyet de itt felénk 14-15 éves cigány csajok felnőtt magyar férfiakat vernek laposra

és nem huszan hanem ketten-hárman

de olyan is volt hogy a kiscsaj egyedül vert össze egy felnőtt férfit

ezért írtam hogy jobbak nálunk de csak a puszta testi erő és a verekedés tekintetében

remélem most nem voltam félreérthető

az hogy mindezek mellett még ráadásul a törvények is őket védik, az már egy másik kérdés

2012. márc. 29. 11:39
 9/25 anonim ***** válasza:
Na nem tudom milyen pasik laknak arra felé, de ha már így van, legalább szólhatnának a magyar (erősebb) csajoknak, hogy védjék meg őket!:))))
2012. márc. 29. 22:26
 10/25 Wally78 ***** válasza:
lehet ezen viccelődni de nem tudom, ha téged vernének rendszeresen, akkor is ilyeneket írnál-e
2012. ápr. 12. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!