Miért kételkedem ennyire mindenkiben?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok teljesen hinni az embereknek ,de még a barátaimnak családtagjaimnak sem.Akármit mondanak mindig próbálok a mondani valójuk mögé láttni és olykor egészen elgondolkodom azon hogy milyen szándékaik vannak.2012. márc. 20. 18:55
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? 15-17?
Akkoriban jön rá az ember ilyenekre, tudatosul benne, hogy semmi sincs ingyen, nincs őszinte önzetlenség. Legalábbis én így láttam/látom, bocs ha tévedek.
2/5 anonim válasza:
Nagyon jól teszed szerintem. Nem is kell hinni senkinek. A szkepticizmusnak van értelme. Mindig kételkedni kell. Mindenben és mindenkiben. Ezáltal kevésbe vagy manipulálható. Szerintem ez csak pozitív.
3/5 anonim válasza:
Sosem lehet igazán megbízni senkiben. Eddig okés vagy. De figyelj az árnyékokra is a hátad mögött, nem szabad megbízni bennük. Soha. Pedig mindig ott vannak. Mindig.
4/5 anonim válasza:
én is ilyen vagyok sajnos. most talán lenne valaki akiben bízhatnák, érdeklődik felőlem és ezzel rontom el az egészet azt hiszi hogy nem érdekel..
5/5 anonim válasza:
Ha nem tudsz megbízni senkiben,nem leszel boldog, és nem is nagyon tudnak majd becsapni. Időnként a kételkedésben is kéteelkedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!