Miért vagyok ilyen? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Mostanába kissé antiszociálissá váltam..De chaten szoktam beszélgetni,(de aztis kb 5 perc alatt megunom és kilépek),de mostanába a barátaimhoz nincs kedvem.Néha lelkiismeretfuldoklásom van,amiért nem beszélek velük..de nem tudok ezen változtatni,hiába is akarom..
Megmég rossz kedvem is van,alig tudok mosolyt erőltetni az arcomra.Szerintetek mitől lehet ez? :/
2012. márc. 20. 16:55
1/7 anonim válasza:
Esetleg mar egy ideje nincs semmi uj az eletedben es nap mint nap "ugyanaz" zajlik le korulotted. Szerintem probalj meg uj dolgokba kezdeni es minden nap csinalj olyasmit, ami szamodrea kellemes.
2/7 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben vagyok már egy ideje... :/ néha kizökkenek ha történik valami, de már több éve ez az alapállapot. :S
3/7 A kérdező kommentje:
hm.:/ remélem nekem nem több évig fog tartani ><
2012. márc. 20. 17:23
4/7 anonim válasza:
A 21. század szerintem legalább olyan sötét, mint amilyen régen az Inkvizíció lehetett. Tehát ez egy ilyen korszak. Lehet, hogy ettől érzed magad rosszabul. Talán mindenki rosszul érzi magát, mert ez a kornak a velejárója. Gyanús az, aki boldog.
5/7 anonim válasza:
Tudom, ez nem segít, de én is ezzel vagyok megátkozva. Megunom, idegesít, de ha nem beszélek velük magányos vagyok és depis jellem... (Nem emos!)Hány éves vagy?
6/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok..de azért kicsit így már elfogadom,hogy nem csak én vagyok ezzel elátkozva..
2012. márc. 20. 19:47
7/7 anonim válasza:
Én csak leszek, ha megérem :) (csak egy komment és néma leszek) Nem lehet, hogy belefásultál ebbe a vidékbe? ha van közelben erdő és jó idő van mozdulj ki egy picikét. A fákat ne úgy nézd hogy melyik bír el, hanem a szépségüket, kecsüket figyeld. Azt rügyeznek-e már... Ez kissé javít mindenen. Nem muszáj egyedül menned. Vigyél kutyát, havert, szerelmet bóklászni! A vaddisznóktól óvakodj! (nyugodtan írj ha rád jön az írhatnék, akár nekem is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!