Mit jelent az álmom?
Az egész álmom arra épült, hogy származás szerint megkülönböztettek minket, de persze ezt másokról nem tudtuk, csak azok tudták egymásról akik már össze tartoztak vmilyen szinten (pl.: osztály) ,és rajtunk kívül csak a „minisztériumiak” tudták –akik mindent szemmel tartva el akarták rabolni az olyan „megkülönböztetekket” . Az egész az osztályommal történt , és köztünk is voltak ilyen „mások”. Nekem (ahogy a valóságban is ) tetszett egy fiú (nevet ha nem baj nem írok) és ő is az ilyen megkülönböztetettek között volt, ahogy az osztályból még sokan mások.
A szomszéd bácsinál voltunk (az egész osztály) aki nyulakat tenyészt és én vele beszélgettem., akkor jöttek a minisztériumiak akik elraboltak minket egytől egyig. Egy börtönbe vittek minket, aztán 3-as 4-es csoportokba rendeztek minket és vmi oriási tevéklre raktak minket és úgy szállítottak tovább. Én a két barátnőmmel és azzal a fiúval voltam aki tetszett nekem, szóval velük ültem egy „tevén”. Nem szabadott, hogy bármien fegyver legyen nálunk mert ha kiderül akkor megölik azt akinél fegyver van. Én mindennél jobban ki akartam szabadítani azt a fiút aki tetszett nekem. Úgy gondoltam ha valami nagy felfordulást csinálok az alatt elmenekülhet a 2 barátnőmmel együtt, ezért előkerestem a zsebemből a kis pisztolyomat ami mindig nálam volt, és lőttem egyet…ezután felébredtem, de tudtam, hogy az álmom úgy folytatódott hogy: engem megöltek és a többiek elmnekülhettek közben… értelmes válaszokkal légyszi segítsetek megmagyarázni, mert nyár óta gyötör ez az álom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!