Meddig kell élni?
Szóval az önbizalmaddal van leginkább probléma, meg talán nem nagyon bízol az emberekben.
Biztosan vannak dolgok,amikben jó vagy vagy érdekelnek. Foglalkozz ezekkel sokat, sajátíts el ezekről minél több ismeretet. Egyrészt örömöd leled majd benne, másrészt tanulsz,a tudás önbizalmat ad, harmadrészt pedig lesz egy kiinduló pontod, hogy milyen, hogy tudsz olyan embereket keresni, és beszélni velük, akiket szintén érdekelnek ezek a dolgok. Sok jó barátot tudsz így szerezni.
Ha pedig nem bíznál az emberekben, arra az a megoldás, hogy tanulj meg átlátni rajtuk. Ehhez persze kell egy kis emberismeret, esetleg csalódás. De egy idő után ha használod az agyad, akkor átlátsz bárkin és tudni fogod ki az akiben bízhatsz, és ki az akiben nem, és még sok mást...(Személyes tapasztalat)
Ja és jobbulást! :)
Rajtad múlik minden, senki máson.
Vidiripi
Szóval filozófia. Mi az élet?
Előbb ezt kell tisztázni. Vagy nem?
Vidiripi
Ez esetben értelmetlen a kérdés. Ha nem ér semmit akkor valóban minek élni?
Vidiripi
Közhely vagy sem ez így van.
De a kérdés még mindig adott van e értéke az életnek?
Kedves kérdező,
Azért kell élni, hogy beteljesítsd a célod. És, hogy mi is ez? Hát barátom azt neked kell megtalálni. Továbbá ha nem vagy boldog a jelenlegi életeddel akkor csak azt tudom javasolni, hogy változtass rajta. Semmi nem történik meg varázsütésre/ábrándozva. Mindenért meg kell dolgozni, ez alatt persze nem azt értem, hogy mostantól 24/7 dolgozz. Az okos ember mindég talál egy új módszert amivel gyorsabban elvégzi ugyanazt a munkát. A szeretetről pedig, másokat csak annyira szeretheted mint magadat. Tehát először is meg kell tanulnod saját magadat szeretni. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!