Azt hallottam valahol hogy a napfénytől előbb jön meg a menses. Igaz ez?
Figyelt kérdés
ha kint vagyunk a napfényen előbb jön meg.igaz ez?2012. márc. 17. 09:46
1/4 anonim 

válasza:

persze, és afrikában a nők 2 naponta menstruálnak.
Gondolkozz már mielőtt minden hülyeséget elhiszel.
2/4 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül, de előfordulhat! Melegtől, mozgástól / fizikai munkától, izgalomtól is megjöhet kicsit előbb, alkati kérdés is.
3/4 anonim 

válasza:

Ez hülyeség. Rendszeresen kint vagyok és mozgok ( agility a kutyámmal) mégse jön meg előbb. Sőt , már késik egy hete .
4/4 anonim 

válasza:

Nem mindenkinél van így. Nekem a naptól mindig előjönnek a szeplőim, amúgy egyáltalán nincsenek. Most akkor aki sose szeplős, erre is mondhatná, hogy hülyeség, a naptól nem lehetsz szeplős. Ez csak egy péld volt, semmik köze a menzeszhet, csak azt akartam vele mondani, hogyha te a soksok millárd ember közül valamilyen vagy, nem biztos, hogy a másik is olyan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!