Miért történik ez?

Figyelt kérdés

Mindenkit lasan elveszítek néhány barátomról nem is tudom,hogy a barátaim-e még? Lány vagyok de valahogy a fiúkkal jobban elvagyok igazából azért mert codozok feketébe járok emg minden ilyen.A barátaim azért szeretnek emr tvicces vagyok és minden t poénra veszek meg minden.De nemrég elgondolkozdtam azon,hogy van-e értelme az életemnek a barátaimat elvesztem eltávolodok tőllük.Nincs mire várnom pl. iskola vagy valami a rajzolásba bele untam nincs életkedvem házit is órák előtt csinálok.A gitározást meguntam.Nincs akit szeressek.Vagyis van de nemtudom ,hogy ő is szeret-e?

Minden megváltozik régen nem ilyen volt semmi se minden jó és szép volt.De miért változik meg minden?

2012. márc. 10. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert szépen mosódik ki az agyad, és nem bírod.

Aki bírja, abból rabszolga vagy rabszolgahajcsár lesz.

Aki nem, az önygilkos, vagy mentálisan beteg.

Aki ellen tud állni, abból meg művész, forradalmár, vallásalapító (de legalább szent), vagy világcsavargó lesz.

2012. márc. 10. 21:25
 2/2 csipet91 válasza:

mostanság én is hasonlóképpen éreztem magam, hogy minden egyes nappal elveszítek egy "barátot" De nem ezek sosem voltak a barátaim, max haverok akikkel lógtam, és voltam olyan hülye, hogy olyan dolgokat is elmondtam amiket barátoknak szokás. Bizalom. De már nem érdekel. Vagyok én ...és vannak ők. És van a barátom aki mellettem áll.

Régen én is mindig feketében jártam. Szinte csak fiú barátaim voltak, megértőbbek, jobb fejek. Szerintem. Értik a viccet és nem sértődnek meg mindenen. Ma már felveszem a színeset is. De ugyanolyan zenét hallgatok a mai napig. Vannak haverok. Annó rajzoltam én is. De a zenét, a gitározást sosem tudnám megunni.

Hogy ő szeret-e? Nem tudhatom. Kérdezz rá! Légy bátor, minden csak ezen múlik. Persze lehet sárba tipor, benne van a pakliban, na de mikor nincs?

Változás? Idővel minden változik, semmi sem ugyanolyan mint az előző percben, pillanatban. De hidd el, ez így van rendjén :)

Sok sikert a sráchoz! Remélem azért rendes gyerek :D

2012. márc. 11. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!