FÉLTEK a közlekedéstől?
Figyelt kérdés
A buszoktól, h idegenekkel vagytok..stb..Előre is köszönöm a válaszokat.:)2012. márc. 10. 16:44
1/15 anonim 

válasza:

Nem, de utálom, mert büdösek az emberek.
3/15 anonim 

válasza:

Attól szoktam félni,hogyvalaki elüt!Általában bringával közlekedek és vannak olyan sofőrök,akik nincsenek tekintettel abiciglisekre!Volt már jópár eset,hogy majdnem elcsaptak,pedig betartottam a szabályokat!
6/15 anonim 

válasza:

A mozgólépcsőktől félek (hosszúaktól), ezért metróval nem járok gyakran. Ha mégis, akkor sokszor át kell szerveznem az útvonalat, hogy semmi esetre se kelljen hosszú mozgólépcsőt használnom.
7/15 A kérdező kommentje:
És nem tudnátok vmilyen tippet adni ,h ne féljek?
2012. márc. 10. 20:10
8/15 anonim 

válasza:

(A mozgólépcsős vagyok.)
Szoktál zenét hallgatni és/vagy olvasni? Ugyan nem félek az emberektől, de irritálnak, és így ki tudom őket zárni.
Pontosan mitől félsz?
9/15 A kérdező kommentje:
Talán attól ,h egyedül vagyok idegenek között ,akik bármit csinálhatnak velem és másokkal.:\\
2012. márc. 10. 21:08
10/15 anonim 

válasza:

Ha másokkal utazol, akkor jobb?
Szerintem ha fóbiás szinten félsz ettől, akkor érdemes szakemberhez fordulni (pszichológus). Ha nem ilyen vészes, akkor próbálj meg másra koncentrálni. Zene, könyv stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!