Mitől féltek a legjobban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 21:32
1/8 anonim válasza:
Halál,hogy felvesznek-e oda ahova én szeretném,hogy nem bukok meg-e fizikából,hogy elveszthetem anyukámat.
Bocsi a sok szóismétléstől:D
3/8 Neménvagyokaz válasza:
Attól, hogy kínhalált halok. Meg a sötétben sem érzem magam jól...
4/8 szamóca. válasza:
magamtól.
én vagyok az egyetlen ami veszélyt jelent rám. mármint olyan veszélyt ami érdekel is.
ezenfelül, ha "fóbiákra' gondolsz...
gyógyszerek, mellékhatások, kórházak, orvosok, éles tárgyak, hegyes tárgyak (ha másnál van), pókok, sötét, zárt tömeg, pánikroham, öregedés, bogarak rovarok, bohócok, nyilvános szereplés, egyedüllét, hányás, eltévedés... ilyesmi
5/8 anonim válasza:
-hogy a barátom sokat hazudik, hogy bármiko elveszthetem egy szerettemet, hogy a barátnőm a legnagyobb ellenségemé válik, hogy beképzelek magamnak dolgokat, hogy nem tudom megmutatni senkinek, hogy milyen vagyok valójában.
6/8 anonim válasza:
A tűztől! Hogy addig játszok vele,amig megégetem magam. :/
8/8 anonim válasza:
Amikor kocsiba ülök és ha beleset lenne, ne én legyek a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!