Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem féltek az idő múlásától?...

Nem féltek az idő múlásától? Gyorsan elmegy ám.

Figyelt kérdés
Én pl. van,hogy annyira elgondolkozok az életemről...a fiatalságomról,hogy sokszor könnybe lábad a szemem,hiszen az idő az nagy kincs és mindenkinek csak egy élete van,nem szeretnék megörögedni. A másik amit kérdeznék:ahogy anyukátokra néztek nem merengtek el azon,hogy akit annyira szerettek aki annyi mindent adott nektek,aki felnevelt,vigyázott rátok...eljön az idő amikor nem lesz?Mi lesz?Borzasztó belegondolni...és sajnálom azt is,hogy az én szép fiatal életvidám anyum egyszer majd megöregszik..oda a fiatalság...és engem ez nagyon felkavar érzelmileg.Ti hogy vagytok vele?
2009. jún. 10. 11:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy evvel a kérdéssel úgy vagyunk,hogy mindenki gondol rá, de senki nem vesz róla tudomást... és valahol ez így is van jól. Amíg lehet, addig a fontos dolgokkal foglalkozzunk, mindenkinek megvan a maga útja az életében, végig kell járni jót és rosszat, aztán egyszercsak elmúlik minden.. Fiatalság, élet, szerelem, stb.. de engem sem nyugtat meg, hogy nem tudok tenni ez ellen, mert ez az élet rendje.. Gondolkodj inkább a szép dolgokon, ez a téma csak elszomorít és nem marad lendületed az igazán fontos dolgokra.
2009. jún. 10. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak. Az értékes időt nem a lelked marcangolásával töltsd. Inkább menjetek el anyukáddal sétálni, bevásárolni, moziba együtt, és élvezzétek az együtt töltött időt. Ha majd egyszer sok év múlva nem lesz veled, legalább lesznek emlékeid, amire gondolhatsz. Élvezd az életet, ne szomorkodj!!!!! :))))))
2009. jún. 10. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem egy okos ember azt mondta, hogy csak az a szép, ami múlandó...
2009. jún. 10. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

régen én is gondolkodtam ezen rengeteget,de valahogy az élet megtanított arra,hogy úgy éljek hogy ne bánjam a tetteimet..

nekem meghalt anyukám(daganatos beteg volt),meghalt a barátom akivel már az esküvőt terveztük,a legjobb barátnőm kómában fekszik 14 hónapja,így valahogy másképp nézek az életre..

ezek után értettem meg hogy az élet múlandó,hogy minden egyes nappal megváltozik valami..

emberek belépnek az életünkbe,a részévé válnak,hogy aztán egy nap majd kilépjenek,valaki örökre valaki csak egy időre,és akkor valami szintén megváltozik,de aztán jön más,hogy aztán ő is távozzon...

elég sok mindent átéltem már,rengetegen itthagytak már,az élet nevelt fel,és már nem félek tőle,ahogy az elmúlástól sem,mert eljön az idő amikor majd én lépek ki valaki életéből,hogy a helyemre be tudjon lépni más...

2009. jún. 10. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ez az elet hamar elmulik de var reank egy masik ami orokke tart ,eljuk ezt az eletet ugy hogy majd a tulvilagon is jo legyen.
2009. jún. 12. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem, mert tudom, hogy mindenképp el fog múlni, ha félek tőle, ha nem. A lényeg az, hogy hogyan múlik el, és nem akarom, hogy úgy múljon el, hogy attól félek, hogy elmúlik :D

Na rem. érted.

2009. jún. 14. 18:30
 7/10 anonim válasza:
90%

Nekem se tetszik ez az egész dolog. Úgy érzem eddigi életemet elpocsékoltam. Életem kb 25%-át leéltem, és eddig nem voltam igazán boldog vagy elégedett. Igazából nincsen senkim, se barátnő, se barátok. Alulmotivált vagyok, nincsenek igazi célok az életemben, csak várni, hogy egyszer majd jobb lesz. Eddig nem lett jobb, szerintem nem is lesz. Azért akarok több időt, hogy egyszer hátha mégis jobb lesz.

18/F

2009. jún. 19. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 06-10 21:58!

Nagyon szép, amit írtál, egész elérzékenyültem :')

2009. jún. 20. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Képzeljétek a barátnőmről van szó,felébredt a kómából,most jöttem tőle a kórházból,azt ígérte ő nem fog itt hagyni:)
2009. jún. 20. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Az orvosok azt mondták nem fog emlékezni,de ez nem igaz emlékszik rengeteg mindenre,még a fogadalmunkra is:)
2009. jún. 20. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!