Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért akar mostanában mindenki...

Miért akar mostanában mindenki olyan gyorsan felnőni?

Figyelt kérdés

Szerintem nem szégyen az, ha valaki még gyerek, de az már annál inkább, ha megjátssza a felnottet. Azt vettem észre, hogy mostanában mindenki felnotté akar válni. Nem tagadom, velem is ez volt, de nagyon-nagyon megbántam, bár még tini vagyok, de igyekszem NEM felnottként élni. Orokre gyermek leszek a lelkemben, sot, úgy érzem, soha nem is kell nekem férfi az életemben... A mai fiatalok meg csak úgy falják a pasikat/csajokat divatból, hogy nagyobbnak látszanak, isznak, cigiznek, stb. Mondom, velem is ez volt, gyorsan akartam felnoni, de hulyeség volt részemrol. Miért nem lehet gyermek ártatlan lélekkel élni senkinek, és miért azonosítják a felnottkort úgy, mint "inni, cigizni, b@szni kell" ? Persze, ha jonnek a problémák akkor mégis anyucihoz és apucihoz futnak.

Van még egyáltalán olyan ember, akinek ártatlan, gyermeki a lelke, és az is marad egész életére?

2009. júl. 25. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Én is igyekszem felnőni, de nem pasizni, b@szni, cigizni meg inni, hanem szellemileg fejlődni és bölcs lenni, alkotni. Mert túl rövidnek gondolom az emberi életet ahhoz, hogy éveket arra pazaroljak, hogy gyerek maradjak. Egy pasi is jól fog jönni, meg saját lakás, majd pár év múlva. De szellemileg már most úgy viselkedem, úgy vállalom a felelősséget, ahogy felnőtteknek kellene.
2009. júl. 25. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel egyet értek... Csak azt nem értem, hogy azok, akik még nem érettek szellemileg, azok miért akarnak olyan hamar felnoni?
2009. júl. 25. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Rokonlélek :). Én sem értem a mai fiatalokat,hogy miért akarnak annyira "felnőtt" életet élni. Engem taszít a felnőtt ivás,cigizés,b~szás , inkább a gyermeki könnyedség, barátságosság és ártatlanság vonz. Bizonyos dolgokban érettebb vagyok a korombelieknél ,viszont úgy érzem a lelkem mélyén örök gyermek maradok. :) Nekem ha ahhoz van kedvem útközben betérek egy játszótérre és hintázom egyet vagy lecsúszok azon a kapaszkodós-drótos izén, nem jövök zavarba ilyesmitől. :D Szerintem az ember addig boldog amíg még meg van benne a gyermeteg lélek is.
2009. júl. 25. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
mert a suliban azok a menők... aki nem olyan, az már lúzernek számít. ezért.
2009. aug. 1. 21:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát ja, sajnos hogy ez van...:( Nem tudom miért kell "nagynak" és "menonek" lenni...
2009. aug. 2. 21:00
 6/6 anonim válasza:
100%

mindenki tévedésben él aztkell hogy mondjam.

Nincs már olyan hogy ki a menő vagy ki a nagy.van egy bizonyos réteg akik isznak cigiznek esetenként nem tanulnak ezek hínak magukkal de nem néznek ki ha aztmondod nemmész...annyira nem érthető a mai fiatalság nem olyan mint régen nemkellene mindent ahoz hasonlítani.Utállom azt a kijelentést hogy"bezzeg amikor én még ennyi idős voltam..."-.-'

2009. nov. 8. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!