Mi volt a legnagyobb sikered, amit elértél az életedben?
A tanulmanyi eredmenyeim,illetve hogy a kateban az elso lettem,es ne tudjatok meg milyen prfik voltak emg meletem,de en lettem az elso:)
Na es neked mi volt a legnagyobb sikered?
Szia!
Nekem több dolog is van... NEm sorrendben mondanám őket: a párom, a boltom, a versenyen elér erdeményeink ami egyben a hobbim is, vagy inkább az életfelfogásom, tanulmányi eredményeim. Igen én a páromat is ide sorolom valamilyen szinten, mert mi ketten dolgoztunk meg azért, hogy ez a kapcsolat így működjön, ahogy működik... mi beszélgettünk át éjszakákat,ha volt valami, mert egy kapcsolat sem mködik csak úgy óraműpontosággal. És tegyük hozzá mind ez amit felsoroltam nem lenne nélküle ,ha nem támogatott volna lelkileg. Amúgy nagyon jó a kérdés!
az 5-ös elektronika vizsgám
komolyan!
Az, hogy 14 éves koromtól már majdnem önállóan intéztem mindent, leérettségiztem, aztán fősuli, saját erőből, nem is akármilyen eredménnyel, jó gyakorlati hely, ahol a végén állást ajánlottak, szeretem a munkámat, boldog vagyok a párommal, imádom az állatkáinkat (2 kaméleon, 1 cicus), a 2 legjobb barátnőm.
A legnagyobb pedig, hogy ebben az ostoba emberekkel teli világban (országban) szélsőségektől mentesen, higgadtan tudok gondolkozni és még mindig tudok óriásiakat nevetni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!