MI volt az eddigi legnagyobb kihívás az életedben?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 09:12
1/8 anonim válasza:
Amikor 4 félév anyagát kellett behoznom az egyetemen egyetlen félév alatt, vizsgástul, szigorlatostul. megcsináltam, de nagyon kikészültem.
2/8 anonim válasza:
Informatika vizsga 1 hétig minden este tanultam 600 kérdésre a álaszt :D és átmentem az addig írt legjobb eredményemmel :D
Illetve félévente egyszer a szinisuli vizsgaelőadása mindíg nagy kihívás :D
3/8 anonim válasza:
Életben maradni. Már sajnálom, hogy sikerült..
4/8 anonim válasza:
Talán a családi hátterem és onnan megszabadulni szinte semmi nélkul...
5/8 anonim válasza:
Túlélni életem legszörnyűbb éveit! Olyan 5 éven vagyok túl, amire még gondolni se akarok!
6/8 anonim válasza:
Talpra állni Apukám halála után, szőrnyű volt. Annyira üresnek még sosem éreztem magam.
8/8 anonim válasza:
Eddig az érettségi, hamarosan pedig a nyelvvizsga és az államvizsga..:S tessék szorítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!