Mi a legnagyobb csoda az életedben?
Nekem az egész élet egy nagy csoda!
És az egész mindenség!! Hogy végtelen az univerzum, na meg az univerzum keletkezése... Mi volt ezelott, és azelott...? Számomra felfoghatatlan, hogy valami végtelen!
Nekem is a kislányom születése,de az egész terhesség is.Emberi ésszel felfoghatatlan...Igazi csoda.
Szupereket írtatok!Várom a többiek válaszát is!
Sok csoda történt az életemben, legalábbis olyan dolgok, amiket én csodaként fogok fel.
Eleve az is egy csoda, hogy megszülethettem, mert kicsit koraszülött voltam, és a szüleim sem voltak olyan fiatalok... Pedig 20on pár évvel ezelőtt még nem voltak olyan fejlett eszközök. Édesanyám a 35. évében szült engem. Most 57 éves.
Aztán ennél még nagyobb csoda volt unokaöcsém születése, egy vetélés után fogant meg, 6 és fél hónapra született, a köldöke rá volt csavarodva a fejére, és már lilult a feje, császármetszést kellett végrehajtani, és valami belsőszervi rendellenessége is volt, amit sikerült meggyógyítani. Mindezek után 6 hónaposan már állt, 7 hónaposan már járt. Az egész élete egy csoda eddig: 5 éves. :)
Aztán kisebb csodaként éltem meg azt, mikor 10 év után újra találkozhattam a kislánykori legjobb barátnőmmel, egy "puszta véletlen" során, jól tudjuk: véletlenek nincsenek.
És persze a személyes életem legnagyobb csodája: megismertem a páromat, ő is megismert engem, és még mindig velem van. :)
Szóval az életünk tele vannak csodákkal. :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!