Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van-e valami, vagy valaki,...

Van-e valami, vagy valaki, akinek nem akarsz, vagy egyszerűen nem tudsz ellenállni? Ha igen, mi /ki/ az?

Figyelt kérdés
Teszel-e ez ellen valamit?
2009. jún. 9. 20:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is csodálkozom magamon, bár eléggé tudom magam fegyelmezni, de egy esetben alig! Mikor sütöm a kenyeret, tele lesz a lakás az illatával, elkészül és alig várom, hogy kihűljön annyira, hogy leszelhessem belőle az első kalácsszerű, gyönyörű lyukacsos szeletet... Minden élelmiszernél finomabb és képtelen vagyok neki ellenállni. És persze nem teszek ellene semmit, csak korholom magamat...
2009. jún. 10. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha "mi", akkor somlói galuska.

Ha "ki", akkor a párom, aki egy aljadék, de szexálisan nem bírok neki ellenállni.

2009. jún. 10. 23:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Őszinte, édes válaszokat kapok. Írjatok még!!!
2009. jún. 11. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:
egy fiú....isteni az illata..amikor megérzem...már ölelném is, el nem engedném sohasem
2009. jún. 18. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Fagyii ímádom:P Bármennyit meg tudnék enni belőle:D

óó jah és lehet h nem fogod tudni miről van szó de amikor van egy izmos férfi has és a hasa aljánál kétoldalt a csíík<3

[link]

2010. ápr. 30. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!