Áldozati szerepben vagyok, vagy nem is tudom?!
Figyelt kérdés
Nem merek beszélni, megszólalni, ááá, ki sem tudom fejezni magam. olyan férfiatlan2012. márc. 7. 18:55
11/19 anonim 

válasza:

Nem kell félned! Mindannyiunknak vannak konfliktusaink! Bátraké a szerencse!
Egy kis nevetéstől nem törik csontod.
12/19 A kérdező kommentje:
társaságban, és tökre zavarban vagyok, keménynek, királynak képzelem magam, de azt gondolom, h a férfiatlanságom miatt.akaratlanul.
2012. márc. 7. 19:29
13/19 A kérdező kommentje:
tulajdonképpen magamtól, mert kinevetnek valamiért.
2012. márc. 7. 19:30
14/19 anonim 

válasza:

m'ért lennél férfiatlan? Nincs meg a jelvényed?
15/19 A kérdező kommentje:
hát kb., igen, komplexusom van miatta.
2012. márc. 7. 19:43
16/19 anonim 

válasza:

Én is ilyen vagyok és rettentő sz@r érzés. Kommunikáció egyáltalán nem megy, szinte sehol. Ha meg kell szólalnom, akkor össze-vissza beszélek, meg hadarok illetve nem tudom magam kifejezni. Emiatt, hogy szóban nem tudom magam megvédeni, inkább erőszakhoz folyamodnék... eddig hálistennek nem fajult el a dolog. Ezzel az egésszel annyi a gond, hogy az élet más területen is hátráltató tényező és teljesen elnyomják az embert.
21/F
17/19 anonim 

válasza:

Rendszeres nemiélet megggyógyít
19/19 anonim 

válasza:

az előző könvre ha veszel egy Nők lapját, abban most van 20% Libri kupon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!